Prosjektledere og Prosjekteringsledere

A-Bygg er et entreprenørselskap som skaper verdier gjennom engasjerte og resultatorienterte medarbeidere. Selskapet har ansatte med bred kunnskap og kompetanse som muliggjør bruk av moderne, effektive verktøy og styringssystemer for å sikre verdiskapning med fokus på holdning til etikk og sikkerhet.

Vi har lykkes i vår markedsstrategi og har fått mange nye og spennende oppdrag som skal utvikles og gjennomføres. Dette er store og mellomstore prosjekter i Oslo-området.

FirmaA-Bygg via Ifo
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Som følge av dette må vi øke antall ansatte og søker derfor etter erfarne

Prosjektledere og Prosjekteringsledere

I A-bygg får du selvstendige arbeidsoppgaver og frihet under ansvar.

Vi er først og fremst ute etter ingeniører eller sivilingeniører med erfaring fra bygge og anleggsbransjen og som kan utvikle og gjennomføre byggeprosjekter på en profesjonell måte. Vi bygger forskjellige typer forretningsbygg og boliger.

Vi lever av våre kunder og våre ansatte må derfor gjennomføre prosjektene på en slik måte at det blir en positiv opplevelse for kundene.

Vi er foreløpig en liten organisasjon, men har lagt opp til en kraftig vekst i tiden som kommer. Vi tar godt vare på folkene våre og har konkurransedyktige betingelser. Vi legger vekt på at alle våre ansatte er med på å forsterke et godt miljø på arbeidsplassen. Selskapet har en solid økonomi.

Vi har kontorer på Bryn i Oslo.

Vil du høre mer om dette ber vi deg ringe Dag Olav Tangen i ifo, tlf +47 913 26 382.

Søknad med CV sendes dag.tangen@ifo.no snarest.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt også ovenfor oppdragsgiver til annet er avtalt.

Vis flere stillinger: