Prosjektleder

NORSKE BÆRESYSTEMER AS leverer prefabrikerte bæresystemer i stål og betong til byggeprosjekter på det sentrale Østlandet. Norske Bæresystemer AS fokuserer på prosjektutvikling, prosjekt- og prosjekteringsledelse, samt på spesialkompetanse innen konstruksjon og statikk.

Vi legger stor vekt på fleksibilitet i løsninger og gjennomføring og på å levere optimale totaløkonomiske løsninger basert på kundens ønsker og behov. Dette gjør vi gjerne i en samarbeidsmodell.

FirmaMercuri Urval for Norske Bæresystemer
FylkeOslo
Søknadsfrist19.05.2014

Prosjektleder - Totalleverandør av stål og prefab bæresystemer til bygg – Selskap i vekst

Vi søker en erfaren person med gode lederegenskaper og økonomiforståelse til å lede utfordrende prosjekter. Du vil være ansvarlig for at prosjektene utføres iht. vår kvalitets- og miljøpolitikk. Du skal sikre at bedriften og underleverandørene gjensidig oppfyller sine kontraktsforpliktelser og at bygget monteres sikkerhetsmessig korrekt iht. lover, forskrifter og egne rutiner. Du vil få ansvaret for at prosjektene blir levert til riktig kvalitet og avtalt tid, samt styre prosjektene fra kontrakt til utløp av garantitiden.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har solid teknisk kompetanse og forståelse. Du har god økonomiforståelse og skjønner «business». Du har utdannelse på sivilingeniør- eller ingeniørnivå eller har relevant erfaring som kompenserer for formell utdannelse. Du bør ha 5 års relevant erfaring fra byggebransjen eller andre relevante bransjer. Vi vektlegger entreprenørånd og selgeregenskaper fordi du skal bidra til å utvikle bedriften videre.

Norske Bæresystemer tilbyr en spennende, selvstendig og utfordrende stilling i et selskap som har vekstambisjoner, stort potensial og markedsmuligheter.

Selskapet har solide og langsiktige eiere og du får muligheten til å påvirke den videre utviklingen. Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver, varierte og spennende prosjekter, samt store muligheter for personlig og faglig utvikling.

Vi har tung kompetanse internt og et godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Arbeidssted/kontorplass vil være i Vækerøveien i Oslo.

Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval, Glenn G. Hovde, tlf. 975 59 031 eller Marlene Killingrød Lundquist, tlf. 975 59 061 om spørsmål som kan danne et grunnlag for en uforpliktende samtale om stillingen. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest 19. mai. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: