Distriktssjef Trøndelag og Møre

Jackon gruppen er Nordens ledende produsent av bygningsisolasjon og emballasje i polystyren med 14 fabrikker i Europa, hvorav 11 i Norden. Gruppen har totalt ca. 700 ansatte og omsatte for ca. 2 mrd. NOK i 2013. Bedriften er solid og viser gode resultater. Hovedkontoret ligger i Fredrikstad.

FirmaMercuri Urval for Jackon
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist16.03.2014

Markedsledende - Solid norsk selskap – Byggevarer - Kvalitetsprodukter

Vi søker etter deg som operativt skal lede og videreutvikle salgsarbeidet i Trøndelag og Møre. Jackons posisjon skal styrkes i dette markedsområdet som har et stort potensial. Du skal etablere nye kunderelasjoner og videreutvikle eksisterende. Du skal utarbeide salgsmål for distriktet i samarbeid med markedsdirektør og du får ansvaret for definerte byggprodukter. Ønsket bosted er Trondheim og omland. Du vil jobbe selvstendig ut i fra eget hjemmekontor.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har dokumenterte resultater fra tilsvarende stilling i byggebransjen eller andre relevant(e) bransjer. Du har erfaring fra profesjonelt salgsarbeid og har teknisk interesse og legning. Du har en håndverksmessig bakgrunn eller er utdannet bygningsingeniør. Relevant erfaring kan kompensere for formell utdannelse. Vi ser gjerne at du har erfaring fra byggevarehandelen. Vår nye distriktssjef trives med utfordringer i en spennende bransje med sterk konkurranse hvor press på priser og marginer er en stor utfordring.

Jackon tilbyr en spennende og utfordrende stilling med store faglige og personlige utviklingsmuligheter. Jackon har høy annerkjennelse og innehar en sterk posisjon i det Nordiske markedet. Selskapet har hatt en meget sterk vekst, har solid økonomi og eierskapet er på norske hender. Andre kjennetegn med virksomheten er høykvalitetsprodukter, et godt CRM system og en teknisk stab (ingeniører/sivilingeniører) som meget kyndige kundeveiledere og kundesupport. Arbeidsmiljøet preges av «oss og vi», ydmykhet og respekt, dynamikk, hyggelige kollegaer og stor takhøyde. Selskapet tilbyr konkurransedyktige betingelser inkl. gode sosiale ytelser og firmabil.

Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval, Glenn G. Hovde, tlf. +47 975 59 031 eller Marlene Killingrød Lundquist tlf. +47 975 59 061 om spørsmål som kan danne grunnlag for en uforpliktende samtale om stillingen. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad innen 16. mars. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: