Salgssjef kjeder

Protan AS er et familieeid konsern med hovedkontor i Drammen, og produksjon i Norge og Polen. Protan har 4 forretningsområder: Takentreprenør, Tak-og membran-systemer, Ventiflex® ventilasjonsrør (brukes i tuneller og gruver) og Tekniske Tekstiler (bl.a. lager-haller, nødhjelpstelt, flyhangarer, idrettshaller og water-bags). Konsernet har ca. 700 ansatte og omsetter for over 1 milliard kroner. Med eksport til over 40 land er mer enn halvparten av omsetningen internasjonal. Protan er godkjent etter kvalitets-standarden ISO 9001 og miljø-styringsstandarden ISO 14001. Konsernet er i vekst og har god lønnsomhet. Protan er langsiktig i sin satsning, med basis i en lang tradisjon og stabilt eierskap. Les mer på www.protan.no.

FirmaCR Group for Protan
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist15.03.2014

Som Salgssjef kjeder vil du få ansvaret for salg og distribusjon av PVC-baserte membraner til Proffmarkedet via fagkjeder innenfor byggevarehandel.

Vi søker etter personer som har:

  • Teknisk eller økonomisk utdannelse
  • Dokumenterte resultater som selger/KAM inn mot dagligvare-, elektronikk-, sport- eller byggevarekjeder
  • Erfaring med utvikling av nye distribusjonskanaler

Du må ha praktisk forståelse, gode kommunikasjonsferdigheter og erfaring fra forretningsutvikling. Vi vil legge vekt på din menneskeforståelse og evnen til å bygge tillit i 1:1 relasjon. Du må være mål- og resultatorientert, ha personlig initiativ og høyt energinivå. I tillegg er egendrive og vilje til å lykkes en forutsetning.

Henvendelser rettes til vår rådgiver i CR Group AS, Jon Steen 932 92 400.

Kortfattet søknad med CV sendes til post@crgroup.no innen 15. mars. Attester og vitnemål vil vi eventuelt komme tilbake til på et senere tidspunkt. Vi innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: