Pon Rental flytter inn hos Pon Equipment på Rygge i Østfold.

Pon Rental inntar Østlandet

1. april åpner Pon Rental AS ny avdeling på Rygge i Østfold. Kontoret vil ha sin base på Ryggeavdelingen til Pon Equipment.

Jone Ølberg, sjef for Pon Rental i Norge.

Utleiebransjen er en bransje i stadig vekst, men Pon Rental har til nå ikke vært etablert på Østlandet. Da beslutningen ble tatt var Rygge et naturlig valg. Dette fordi Oslo og omegn, og da spesielt Østfold og Follo, er et område med mange etablerte entreprenører og stor aktivitet. Fra før har Pon Rental avdelinger i Kristiansand, Trondheim, Sandnes og Bergen, og har per dags dato totalt 739 utleiemaskiner i flåten, hvorav 365 er Cat maskiner, skriver Pon Rental i en melding.

– Tidligere ble Østfold-området servet fra avdelingen vår i Kristiansand, men nå ser vi at etterspørselen øker og behovet for en egen avdeling er betydelig, forteller Jone Ølberg, sjef for Pon Rental i Norge.

Ole Andreas Zahl Eriksen er nyansatt Pon Rental selger med ansvar for Østlandet.

Pon Rental mener avdelingen på Rygge kan tilby den nyeste utleieflåten på Østlandet med 27 Cat maskiner i alle størrelser og varianter, samt tilleggsutstyr. På sikt vil avdelingen også tilby utleie av lifter.

Ryggeavdelingen til Pon Equipment på Årvollskogen 115 huser 924m 2, hvorav verksted med tre løp samt vaskehall utgjør 560 m 2. Bygget rommer et delelager, to selgerkontor og nå et kontor til den nyansatte Pon Rental selgeren, Ole Andreas Zahl Eriksen.

I forbindelse med åpning av Ryggeavdelingen vil det bli holdt en åpen dag på 10. april. Her vil det bli muligheter for demokjøring av store og små maskiner, og representanter fra både Pon Rental og Pon Equipment vil være til stede.