Fagarbeider betong og grunnarbeid - Nyhamna Expansion Project

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg. I tillegg har AF ressurser til å ivareta alle disipliner i EPCIC offshore prosjekter.

Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.

FirmaAF Anlegg
FylkeMøre og Romsdal
StedAukra
Søknadsfristsnarest

AF Gruppen er tilbake på Nyhamna. AF var med under utbyggingen i 2005 og har nå inngått en ny kontrakt med Kværner i forbindelse med videre utbygging av Nyhamna.

Kontrakten omhandler bygging av ny infrastruktur for utvidelsen av Nyhamna gassbehandlingsanlegg. Arbeidene omfatter grunnarbeider, rørlegging og kabelkanaler, veier og plasser, nye elektrobygg, fundamenter for mekaniske enheter og moduler, rørgater for gassrørpakker og landskapspleie.

AF Anlegg har behov for å styrke bemanningen innen fagene:

  • Betong
  • Grunnarbeid

Vi søker etter personer med yrkesstolthet, et høyt aktivitetsnivå og med gode samarbeidsevner. Det er en fordel med fagbrev men dokumentert erfaring kan oppveie dette. Er du til å stole på og blir inspirert av å skape resultater kan du være den rette for å bli med på vårt "vinnerlag".

Arbeidene er i gang og vil vare frem til høsten 2016. Vi ser det som positivt med søkere bosatt i regionen.

AF Gruppen tilbyr et meget godt og hektisk arbeidsmiljø, ordnede lønns og arbeidsforhold etter Overenskomsten for private anlegg i tillegg til mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.

For ytterligere informasjon ta gjerne kontakt:

Kai Asker, Personalkoordinator

tlf: +47 22 89 11 00

mob: +47 481 33 253

Søk stilling via link på denne siden

Vis flere stillinger: