Manager og Senior Manager - Facility Management – Eiendomsledelse

EY er Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap, en kompetansebedrift som leverer tjenester innenfor revisjon og direkte relatert rådgivning, økonomisk og finansiell, skatte og avgiftsrådgivning, så vel som risikostyring og datasikkerhet.

EY Advisory er det sterkest voksende av virksomhetsområdene i selskapet, med over 600 dyktige konsulenter i Norden, hvorav om lag 250 er lokalisert i Norge. Advisory hjelper Nordens ledende virksomheter fra strategi til endelig implementering. I tett samarbeid med kundene utvikles løsninger som forbedrer kundenes virksomhet, og gjør dem konkurransedyktige i sine markeder. Ved gjennomføring av prosjekter er det et høyt fokus på kontinuerlig forbedring og kompetanseoverføring for å gi kunden de nødvendige forutsetninger for å videreføre utviklingen på egen hånd.

Selskapet har bred kompetanse innenfor en rekke områder og gjennomfører prosjekter relatert til effektivisering, styring og kontroll, risikohåndtering, strategi, IT og gevinstrealisering, med hovedfokus på næringer som bank og finans, handel og industri, offentlig sektor, olje og energi samt media.

Mer informasjon om EY kan finnes på www.ey.no.

FirmaMercuri Urval for EY
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Er du en erfaren og handlekraftig konsulent med kompetanse innen Facility Management og eiendomsledelse? EY skal styrke sin rådgivningsenhet innen Facility Management og eiendomsledelse, og søker erfarne konsulenter/Senior Managers til sitt kontor i Oslo.

Hvem er du?

Du har høyere utdanning, gjerne som siviløkonom/MBA eller sivilingeniør med minimum fem års arbeidserfaring. Du har tidligere jobbet som konsulent og har god kjennskap til bl.a. eiendomsledelse, facility management, driftsmodeller, organisasjonsdesign, innkjøpsstrategi og - analyse, endringsledelse og outsourcing. Kan du i tillegg vise til at du er en handlekraftig person med et bredt nettverk, sterkt engasjement, og dokumenterte resultater fra tidligere jobber? Da kan du være vår nye lagspiller!

Hvem er vi?

EY er ett av Norges ledende revisjons- og rådgivingsselskap. Vår rådgivingsenhet hjelper Nordens ledende virksomheter fra strategi til endelig implementering og har et av Nordens største team innen Facility Management og eiendomsledelse. Som konsulent hos oss blir du en del av et spennende satsningsområde for selskapet. Vi er i sterk utvikling, og du vil jobbe på utfordrende prosjekter med de mest attraktive kundene, både private og offentlige.

Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Preben Giving, tlf. 97559091, Geir Lislerud, tlf. 975 59 052 eller Hege Rødland tlf. 975 59 053. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: