Salgssjef

Icopal er en av Norges største byggevareleverandører med egne produksjonsanlegg. Vi er landets største leverandør av takprodukter og blant de ledende innen vind- og fuktsperrer, takrennesystemer, radonbeskyttelse og elementpiper. Icopal har også landsdekkende takentreprenørvirksomhet.Samlet har vi ca 400 ansatte og en omsetning på ca 1 milliard kroner. Selskapet er en del av det internasjonale Icopalkonsernet som er verdens ledende produsent av produkter til tak og fuktbeskyttelse.

FirmaIcopal
FylkeAkershus
StedFjellhamar
Søknadsfristsnarest

For å styrke satsingen mot proffmarkedet, blant annet innen takentreprise, stillas og civil engineering, søker ICOPAL AS en entusiastisk og drivende salgssjef til å lede salgsteamet i Norge. Stillingen rapporterer for tiden til Administrerende direktør og inngår i selskapets utvidede ledergruppe. Målet for stillingen er å forvalte eksisterende portefølje, samtidig som kandidaten må utvikle salgsorganisasjonen videre basert på ICOPAL sine verdier og strategi. Stillingen vil jobbe både på et strategisk og operativt nivå. Dette er en krevende og spennende stilling, og en mulighet til å få jobbe i et innovativt og markedsledende selskap.

Arbeidsoppgaver

lede, motivere og coache salgsteamet

drive oppsøkende salg og nettverksbygging

definere, prioritere og utvikle kundeportefølje

definere, prioritere og utvikle produktportefølje

bidra med å utvikle salg- og markedsstrategien

Ønskede kvalifikasjoner

relevant bransjeerfaring

erfaring med å lede et team

forretningsforståelse

erfaring fra salg med dokumenterte resultater

Personlige egenskaper

evne til å lede, inspirere og koordinere et team

evne til å identifisere og utnytte kommersielle muligheter

selvgående og trygg på seg selv

kunne omsette strategi til handling

Vi tilbyr

Dette er en unik mulighet til å få være med å bygge noe nytt og bli en del av et markedsledende selskap. ICOPAL kan tilby konkurransedyktige betingelser og svært gode sosiale ordninger. ICOPAL er et selskap som satser på å utvikle sine medarbeidere og organisasjonen preges av stor åpenhet og lav turn-over. ICOPAL AS er stolte av sine ansatte og de ansatte er stolte av ICOPAL.

Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med Randstad ved Ulrik Langabø på mobil 406 42 472 eller Katrine Pedersen på mobil 948 23 553. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Se www.randstad.no for fullstendig stillingsutlysning og link til søknadsskjema. Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Vis flere stillinger: