Byggeleder investeringsprosjekter - Alta

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeFinnmark
StedAlta
Søknadsfrist07.03.2014

I Region nord, Vegavdeling Finnmark er det ledig stilling som byggeleder. Stillingen er knyttet til Prosjekt Alta og vil fortrinnsvis være rettet mot eksisterende og nye prosjekt i Vest-Finnmark. Kontorsted vil i utgangspunktet være Alta.

Arbeidsoppgavene for byggeleder er hovedsakelig:

  • Ansvar for økonomisk og teknisk kontroll av kontraktsarbeider, kvalitet og HMS
  • Ansvar for gjennomføring/referat fra byggemøter
  • Ansvar for utarbeidelse av tilbudsdokumenter
  • Bistand i forbindelse med prosjektering av nye prosjekter
  • Ansvar for å koordinere arbeidet sammen med andre faggrupper, naboer og etater som blir berørt, samt å lede kontrollingeniører.

Vi tilbyr en viktig rolle i en stor og spennende kompetanseorganisasjon. Arbeidsoppgavene er utfordrende og kontorlokalene er moderne og har gode teknologiske verktøy/utstyr. Du vil selvsagt ta del i en gunstig pensjons- og forsikringsordning i Statens pensjonskasse og vil kunne få en fleksibel arbeidstidsordning. For arbeidstakere bosatt i Nord-Troms og Finnmark er det gunstige skattefordeler og nedskrivingsordning i Lånekassen. Vilkårene gjelder så lenge inntil sentrale myndigheter bestemmer noe annet. Lønn avtales nærmere i henhold til etatens lønnspolitikk. Stillingen har en prøvetid på 6 måneder.

Statens vegvesen har tre sentrale verdier. Profesjonell, fremtidsrettet og inkluderende. Vi søker deg som har tidligere erfaring fra lignende arbeid/bransjeerfaring og som kan identifisere seg med våre verdier gjennom å:

  • kommunisere godt muntlig og skriftlig, er løsningsorientert og kan vise handlekraft gjennom faglig styrke.
  • engasjere medarbeidere og samarbeidspartnere til å tenke i framtidsscenarioer og vurdere hvilke krav dette stiller til våre leveranser.
  • jobbe målrettet for at Statens vegvesen skal være imøtekommende, ha omtanke for omgivelsene og være tilgjengelig.
  • bruke data som arbeidsverktøy, og behersker norsk muntlig og skriftlig.

Kvalifikasjonskrav:

Utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. Gode kunnskaper fra ett eller flere felt innenfor vegbygging og kontraktsoppfølging er ønskelig.

For kandidater med omfattende og relevant erfaring fra aktuelle fagområder, kan kravet til utdanning fravikes. Det kreves førerkort klasse B.

Flere opplysninger om stillingen fås hos seksjonsleder Oddbjørg Mikkelsen tlf. 979 56 441 eller e-post oddbjorg.mikkelsen@vegvesen.no

Etaten tilstreber likestilling. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitiskmål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn og/eller nedsatt funksjonsevne.

Du sender søknad elektronisk via www.vegvesen.no/jobb «Søk stillingen». Attester og vitnemål vil vi etterspørre senere i forbindelse med et eventuelt intervju.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Søk stilling via link på denne siden

Vis flere stillinger: