Huset Skiros i den nye Uni-serien. Illustrasjon: Norhus

Norhus slipper ny huskatalog

Denne uken lanserer boligleverandøren Norhus ny huskatalog. Katalogen inneholder 12 nye husmodeller.

Norhus’s nye huskatalog kan by på 12 nyheter i tillegg til de videreutviklede bestselgere i husseriene Trend, Klassisk og Continental.

Det skriver boligleverandøren selv i en pressemelding tirsdag.

Seks av 2014-nyhetene finnes i Uni-serien.

Dette er, ifølge pressemeldingen, en ny hussserie bestående av seks funkis-inspirerte eneboliger: Andros, Argos, Lindos, Paros, Pylos og Skiros.

– Eneboligene i Uni-serien har fått en industriell referanse, uttaler en av arkitektene og skaperne bak serien, Idar Sambu i pressemeldingen.

– Funksjon og form forenes til et nytt bokkonsept kjennetegnet av rom med diagonalt utsyn fra stue og oppholdsrom, sier Sambu, som også har valgt fargesettingen på eksteriørene.

Villa Austraat er en nyhet i Continental-serien. Illustrasjon: Norhus

Continental-serien inneholder nyhetene Villa Austraadt og Villa Strindheim. I Klassisk -serien lanseres nyhetene Skuggevik, Loshavn, Skudeneshavn og Agdenes, som Norhus beskriver som tidløse, vakre eneboliger som passer inn i de fleste bomiljøer.

Christin Almestrand Bakken har designet den nye huskatalogen, og forteller at målet var å skape en innbydende, spennende huskatalog som skiller seg fra mengden av tilbydere i markedet.

– Norhus har en frisk fargeprofil, og jeg har hatt som mål å lage en katalog som innbyr til kreativitet, inspirasjon og byggelyst. Vi vet at de som vurderer å bygge ny bolig, bestiller flere huskataloger. Nettopp derfor har vi laget en Norhus-katalog som skal skille seg ut på kvalitet, form og godt design, sier Bakken.