Prosjektsjef

Caverion designer, produserer og vedlikeholder brukervennlige og energieffektive løsninger og systemer for alle typer bygg og industri. Våre tjenester benyttes blant annet i kontorbygg, boliger, offentlige bygg og industrianlegg. Caverion ønsker å være en ledende leverandør av tekniske bygginstallasjoner i Europa. Vår styrke er bred teknisk kompetanse, kundeorientert service samt vedlikehold av alle de tekniske installasjonene gjennom byggets levetid.

Caverion ble etablert gjennom en fisjon av YIT konsernets segmenter Building Services og Industrial Services i juli 2013. Selskapet har en omsetning på ca. 4 milliarder kroner og 3600 ansatte i Norge. Caverion Group hadde i 2012 en omsetning på ca. 22,4 milliarder kroner og har totalt over 18.000 ansatte i 13 land i Europa. Selskapet er børsnotert på NASDAQ OMX Helsinki.

FirmaCaverion via Adecco Search & Select
FylkeOslo
Søknadsfrist17.02.2014

Som prosjektsjef leder du våre største flerfaglige prosjekter både kommersielt og teknisk. Du er sannsynlig svært dyktig og kan få jobb hvor du vil. Vi vil gjerne komme i dialog med deg.

Vi er som en av Norges ledende partnere innen tekniske bygginstallasjoner både seriøse, solide og utviklingsorienterte. Vi er nå på jakt etter en profesjonell, analytisk og kommersiell prosjektsjef som vil ta utviklingen av våre største og spennende prosjekter videre sammen med kolleager, kunder og andre samarbeidspartnere. Du er sannsynlig en senior person som kan få jobb hvor du vil. Vi vil gjerne komme i dialog med deg.

Arbeidsoppgaver
  • Prosjektsjef gjennomfører og leverer tildelte, store, flerfaglige prosjekter (>50 MNOK) med system- og prosjekteringsansvar, i henhold til tids-, kostnads- og kvalitetskrav.
  • Prosjektsjef er teknisk og kommersielt resultatansvarlig for tildelte prosjekter.
Kvalifikasjoner
  • Relevant utdannelse og lang erfaring som prosjektleder, også i flerfaglige prosjekter.
  • Kompetanse og erfaring som kreves for selvstendig å kunne lede flerfaglige prosjekter med system- og prosjekteringsansvar, med tilhørende prosjektorganisasjon.
Egenskaper
  • Du er en erfaren prosjektleder/sjef, trygg i din ledelse, analytisk, kommersielt anlagt, resultatorientert, håndterer komplekse problemstillinger godt, og trives i rollen. Som person er du opptatt av å få menneskene rundt deg til å lykkes, og oppfattes som en samarbeidsorientert leder.
Vi tilbyr
  • Konkurransedyktige betingelser, hyggelig, uformell kultur. Gode muligheter for faglig og personlig utvikling.
Utdanning
  • Fagbrev (2 år) / Fagskole / Høyskole
  • Høyskole / Universitet, Diplom / Bachelorgrad
  • Sivilingeniør / M.Sc

Spørsmål om stillingen

Hedevig Castberg

Seniorrådgiver / faglig leder executive search

Telefon (+47) 952 29 860


Lars Hovdenak

Research manager

Telefon 920 97 755


Søk stilling

Vis flere stillinger: