NRL satser på internkommunikasjon

Norske Rørleggerbedrifters Landsforening - VVS ser nå behovet for å styrke kommunikasjonen også internt i bransjen. I den anledning er Randi Helen Nodeland ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver fra 3. februar 2014.

Siden 2007 har Norske Rørleggerbedrifters Landsforening - VVS (NRL) jobbet aktivt med å øke bransjens synlighet for publikum. Dette har ført til økt oppmerksomhet om rørleggers kompetanse blant eksterne målgrupper.

Nodeland har flere års bakgrunn som journalist i avisen Østlendingen og nettstedet www.forskning.no . Hun har også fungert som PR-ansvarlig for bedriften Elverum Takservice AS i tre år.

Randi Helen har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo (2013), bachelor i kommunikasjon fra Universitetet i Agder (2008) og studerte TV-produksjon ved Montclair State University (2009) i New Jersey, USA.

– Jeg ser frem til å jobbe med internkommunikasjon hos NRL, og å være med på å synliggjøre organisasjonen for medlemmer og offentlighet, sier Nodeland.

Ansvarsområdene hennes strekker seg fra samarbeid med fagpressen og drift og utvikling av www.nrl.no , til utarbeidelse av blant annet årsberetning, nyhetsbrev og NRLnytt. I perioder skal hun også avlaste kommunikasjonssjef Tirill Ilebekk Hansen.

- Vi er veldig glad for å ha fått Randi Helen med på laget, og gleder oss til å kunne styrke dialogen med medlemsbedrifter, samarbeidspartnere og fagpressen, forteller Ilebekk Hansen. – I 2014 vil vi utarbeide en egen strategi for internkommunikasjon som vi håper vil komme våre nær 700 medlemsbedrifter til gode, avslutter Tirill Ilebekk Hansen.