Enhetsleder 100% fast - Utbygging

Ullensaker er en sentralt beliggende Østlandskommune med ca. 31.000 innbyggere. Kommunen ligger ca. 25 km nordøst for Oslo med to størrre tettsteder, Jessheim og Kløfta, med førstnevnte som administrasjonssted. Som vertskommune for hovedflyplassen på Gardermoen er Ullensaker kommune preget av vekst og utvikling.

FirmaUllensaker kommune
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist28.02.2014

Stillingstype: Fast

Arbeidstid: Fleksitid

Stillingsstørrelse: 100%

Lønn: SKO 9451, årslønn etter avtale.

Tiltredelse: Etter avtale.

Arbeidssted: Utbygging

Kvalifikasjoner:

  • Som enhetsleder søker vi en person med bred leder­erfaring og gode kunnskaper innen fagområdet og som sammen med dyktige medarbeidere, vil videreutvikle enhetens virksomhet.
  • Utdanning på universitets- eller høgskolenivå.
  • Relevant ledererfaring fra offentlig/privat sektor med dokumentert utviklings-, helhets- og resultatorientering.
  • Gode samarbeidsegenskaper, evnen til å motivere andre og skape vekst og utvikling hos medarbeiderne er viktig, samt etablere gode relasjoner til kommunens øvrige enheter.
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk kreves.

Arbeidsoppgaver:

Utbyggingsenheten har ansvaret for gjennomføring av Ullensaker kommunes mange store byggeprosjekter. Kommunens investeringsbudsjett for 2013 er på ca 500 millioner kr.

Enheten har 7 ansatte inkludert enhetsleder. Stillingen rapporterer til kommunaldirektør for plan, kultur og tekniske tjenester og inngår i kommunaldirektørens ledergruppe.

Kommunen preges av høy befolkningsvekst og tilhørende stort behov for utbygging fra kommunens side, noe som gir spennende faglige utfordringer.

Andre opplysninger:

Medlemskap i kommunal/statlig pensjonsordning og gruppelivsforsikring.

Ullensaker kommune er vertskommune for landets Hovedflyplass, Gardermoen, og er en av landets største vekstkommuner. Kommunen har drøyt 32.000 innbyggere og 20.000 arbeidsplasser. Rådhuset ligger sentralt plassert på Jessheim like ved buss og jernbanestasjon, med 35 minutter reisetid med tog til Oslo.

Oppfordrer til å søke elektronisk via denne siden

Vi tilbyr våre ansatte medlemskap i pensjonsordning og gruppelivsforsikring. Et godt arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige kollegaer. Vi har faglig oppdatering gjennom årlige tverrsektorielle og enhetsvise opplæringsplaner. Tilsetting skjer for øvrig på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglementer og tariffavtaler, herunder 6 mnd. Prøvetid. Ved tilsetting må gyldig politiattest i hht §10-9 i Opplæringsloven fremlegges.

Ullensaker kommune gjør søkeren oppmerksom på at det i forhold til ansettelse i barnehage, grunnskole, helsepersonell som arbeider med barn eller personer med utviklingshemming, barne- og ungdomstjenesten, fosterhjem og andre personer som oppholder seg regelmessig i barnehagene som vaktmester og renholder vil bli krevet politiattest ved ansettelse, godkjenning eller oppnevnelse. Det gjøres oppmerksom på at attesten ikke skal legges ved søknaden. Attest skal kun kreves av den søkeren som tilbys stillingen eller som skal oppnevnes eller godkjennes til å utføre de oppgaver som omfattes av krav om politiattest. Politiattesten skal ikke være eldre enn 3 måneder.

Kopier av vitnemål og attester tas med til evt. intervju.

Papirsøknad med CV kan sendes:

Ullensaker kommune

Postboks 470,

2051 JESSHEIM

Husk å merke søknad med referansenummer og enhetens navn. Vi gjør oppmerksom på at søknadspapirer ikke blir returnert.

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har oppfordret om å ikke bli ført opp på søkerlisten. Dersom oppfordringen ikke blir tatt til følge, blir søkeren varslet om dette, jf Offentleglova § 25.

Søknadsfrist: 28.02.14

Kontaktperson: Siri Gauthun Kielland telefon 959 29 117

Vis flere stillinger: