Multiconsult søler yngre sivilingeniør innen VVS - Oslo

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom et 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1550 medarbeidere.

Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist01.03.2014

Multiconsult, Avdeling Bygg og eiendom i Oslo har i dag ca. 100 medarbeidere innenfor fagområdene Prosjekteringsledelse, Konstruksjonsteknikk, VVS teknikk, Elektroteknikk, IKT og Automasjon. Våre medarbeidere arbeider primært med Rådgivning og prosjekteringsoppdrag fra tidligfaseutredninger til detaljprosjektering og oppfølging i byggefase innenfor Bygg- og eiendomsmarkedet.

Vi legger vekt på å søke utfordrende tverrfaglige prosjekter innenfor både privat og offentlig sektor, og BIM er en naturlig del av vår måte å arbeide på.

Vi kan tilby deltagelse i sterke fagmiljøer med gode utviklingsmuligheter innenfor både fag og ledelse.

Innenfor avdelingen bygg og eiendom er det pr. i dag ca. 50 ingeniører/sivilingeniører innen VVS, elektrotekniske anlegg og lysdesign. Utfordringene varierer fra tidligfaserådgivning, konseptstudier, tilstandsanalyser, prosjektering og oppfølging av tekniske anlegg i drift.

Vi søker nå en sivilingeniør med noen års erfaring fra rådgivende/prosjekterende virksomhet. Nyutdannede vil også bli vurdert.

Multiconsult tilbyr

  • Variasjon i oppgaver og muligheter for personlig utvikling i samarbeid med andre fagfelt/regioner
  • Kunnskapsrike kolleger i et tverrfaglig og hyggelig miljø
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Fem ukers ferie pluss ekstra ferie mellom jul og nyttår og i påsken
  • Nye moderne kontorer
  • Aktivt bedriftsidrettslag og mange sosiale tiltak
  • Firmahytter på fjellet

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Einar Aaseth på tlf. 92 84 63 55.

Søk stilling

Vis flere stillinger: