Sommarjobb / praksisplass i Førde eller Sogndal

Norconsult AS er med sine 2700 tilsette Noregs største fleirfaglege rådgjevar retta mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tenester nasjonalt og internasjonalt knytt til bygg og eigedom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnstryggleik og tekniske system. Selskapet, som er eigd av alle tilsette, har hovudkontor i Sandvika og meir enn 70 andre kontor i Noreg og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeSogn og Fjordane
StedFørde eller Sogndal
Søknadsfrist01.03.2014

Norconsult i Sogn og Fjordane har kontor i Førde, Sogndal og Årdal. Me tilbyr rådgjeving og prosjektering innan landskap, arealplanlegging, landmåling, veg- og VA-teknikk, samferdsel, byggeteknikk, VVS-, energi- og klimateknikk, maskin/prosessindustri, prosjektadministrasjon og byggeleiing. I Sogn og Fjordane har Norconsult om lag 35 tilsette og er dermed det største rådgjevande ingeniørmiljøet innanfor bygg- og anlegg i fylket.

Me ønskjer å kome i kontakt med studentar som har tilknyting til Sogn og Fjordane og som tek utdanning i fag som er representert ved kontora våre i Sogndal og Førde.

Me tilbyr

Ein sommarjobb/praksisplass der du vil få delta aktivt i prosjektarbeid innan planlegging og/eller prosjektering. Vårt tverrfaglege miljø vil vera ein spennande læringsarena innan rådgjevande ingeniørverksemd.

Ønska kvalifikasjonar

  • Gode evner og interesse for sitt fagområde, og med gode karakterar i sentrale fag
  • Utadvent og omgjengeleg og som likar å arbeide i team
  • Noko erfaring med dataverktøy generelt og DAK spesielt
  • Relevant praktisk erfaring

Innsending av søknad

Me vil primært vurdera kandidatar som har gjennomført 4. årskull i masterstudiet samt kandidatar som har fullført ingeniørhøgskole og planlegg å gå vidare med masterstudiar.

Søknad med CV, vitnemål og attestar sendast via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Me gjer merksam på at det berre er elektroniske søknadar som vil bli handsama.

Kontaktpersoner:

Jon Ove Lomheim

tlf: +47 57627900

mob: +47 91721076


Kjell Inge Solhaug

mob: +47 99288817

Vis flere stillinger: