Styreleder i Snekkarlaget  Børge Holm (t.v.), Finn Løkken, Arnfinn Stråmyr og daglig leder i Snekkarlaget AS, Ken Lind, er godt fornøyd med Hedalm-avtalen (foto: Bladet Vesterålen).

Hedalm Anebyhus etablerer forhandler for Vesterålen

Snekkarlaget i Vesterålen har gitt friere avslag før, men har nå gitt sitt "ja" til Hedalm Anebyhus.

De blir med avtalen forhandler nummer to i Norge for selskapet, som nå er på forhandlerjakt og eneste i Vesterålsregionen.

– Avtalen betyr at vi kan høste erfaring fra dette selskapet som selv har erfaring siden 1967, sier styreleder Børge Holm i Snekkarlaget AS, som er godt inne i boligmarkedet, blant annet med et felt i Tømmervika på Stokmarknes med 12 tomter.

– Vi starter der, og kan med denne avtalen tilby kunder bolighus fra det enkle og minimalistiske til det sterke og tradisjonsrike bolighuset. I tillegg tilbyr vi selvsagt det samme til kunder med egne tomter gjennom kataloger og ferdige løsninger, samt moduler til større byggeprosjekt. Vi har tidligere takket nei til lignende tilbud, når vi nå sier ja er det fordi vi tror at dette er en god kobling, og har stor tro på vekst i regionen, sier Holm.

Den Norske boligprodusenten Hedalm Anebyhus, som eies av Hedalm AS, er godt i gang med sin satsning på forhandlere i Norge.

– Blant annet fordi vi får økt kapasitet med ny fabrikk. Men vi er ambisiøse, vi skal åpne for 30 nye forhandlere. At vi landet på Snekkarlaget på Sortland bygger på at vi har vurdert dem som en seriøs og god bedrift, sier adm. direktør Finn Løkken.