Vi trenger grunnerverver til vegutbyggingsprosjekter

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist16.02.2014

Utlysingsnr. 4-006-14

Når et nytt veganlegg skal bygges er det mange brikker som må falle på plass. En av disse er erverv av grunn og rettigheter. Vi gjerne ha hjelp av deg til dette! Arbeidet er utfordrende og variert. Ingen saker er like. Hos oss blir du en del av et kompetent miljø som vil gi deg gode muligheter for faglig utvikling. Eiendomsseksjonen består av 30 medarbeidere fordelt på Molde, Ålesund, Steinkjer og Trondheim

Kontorstedet for denne stillingen er Trondheim.

Hva skal du jobbe med?

Som grunnerverver vil jobben din bestå av blant annet minnelige forhandlinger og ekspropriasjon, grunneiendomsforvaltning, samt deltakelse i reguleringsplanarbeid. Oppgavene er selvstendige og utfordrende med mange mellommenneskelige og rettslige utfordringer. Oppgavene medfører også tverrfaglig samarbeid og prosjektdeltakelse.

Hvem er du?

Det kreves mastergrad eller hovedfag fra høgskole eller universitet med relevante fagkombinasjoner. De mest aktuelle fagområdene er jordskiftefag, eiendomsfag, planfag, landbruksfag, økonomiske og juridiske fag. Studenter som fullfører mastergraden i løpet av vårsemesteret 2014 er også aktuelle. For personer med bachelor-/cand.mag-grad, langvarig relevant erfaring og særdeles god personlig egnethet for stillingen, kan utdanningskravet fravikes.

Personlig egnethet for stillingen vil i særdeleshet bli vektlagt. Det er viktig at du er åpen og lyttende når du kommuniserer med menneskene som berøres av våre vegprosjekter. Du liker å samarbeide med andre. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne er en forutsetning.

Det kreves førerkort for personbil. Tjenestekjøring godtgjøres etter statens regulativ.

Hva kan vi tilby?

Statens vegvesen ønsker en arbeidsplass preget av humør og omsorg. Du kan alltid få faglig veiledning både fra ledere og kolleger, og du blir ivaretatt gjennom et ryddig og solid regelverk. Vi vil du skal kunne kombinere jobb og fritid på en god måte, og vi mener vi er flinke til å tilpasse for deg i den livssituasjonen du er i.

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger samt muligheter for etter- og videreutdanning.

For mer informasjon om stillingen kan en kontakte seksjonssjef Sonja Hollås på tlf. 905 01 144.

Søknad med CV sendes elektronisk  via følgende side

Vi setter pris på om du også har anledning til å laste opp dine vitnemål. Hvis du ikke har denne muligheten, ber vi om at du tar med bekreftede kopier ved et eventuelt intervju.

Vis flere stillinger: