<p>Byggeindustriens store nestor, Per Helge Pedersen, hadde siste dag på jobben som sjefsredaktør og daglig leder fredag.<br></p>

Hyllet Pedersen – og de nye lederne

180 sentrale aktører fra hele byggenæringen var samlet på Radisson Blu Scandinavia Hotel for å markere lederskiftet i Byggeindustrien, og å hylle den avtroppende sjefsredaktøren Per Helge Pedersen.

Det vanket svært mange god ord fra de 18 personene som holdt taler til Byggeindustriens redaktør de siste 22 årene.

– Per Helge har gjort en formidabel innsats med å utvikle dette mediehuset, så formidabel har den vært at vi har vært nødt til å erstatte ham med to personer. Vi er trygge på at vi har valgt en god lederduo til å utvikle Byggeindustrien videre i Per Helges ånd, sa styreleder i Bygg og Anlegg Media og konsernsjef i Kruse Smith, Jan Hestås.

Flotte ord kom det også fra vegdirektør Terje Moe Gustavsen, BNL-styreleder Jan Halstensen, Statsbygg-sjef Harald V Nikolaisen, BNL-direktør Jon Sandnes, EBA-leder Kari Sandberg og mange flere.

Det var ikke bare Pedersen som høstet ros. Også Per Helges kone Astri fikk mange rosende ord.

Arve Brekkhus og Ragnar Sandin fikk også med seg mange fine ord på veien. Det er store sko de nå skal fylle når Byggeindustriens nestor trer av.