Prosjekt- og byggeledere innen bygg og VVS til Trondheim

OBOS-konsernet har mer enn 1 000 ansatte og omsatte i 2012 for 4,3 mrd. kroner.

OBOS er en innovativ organisasjon som driver virksomhet innen eiendomsutvikling, eiendomsforvaltning, eiendomsmegling, bank og forsikring, samt en vesentlig investeringsvirksomhet. Vi er landets største boligbyggelag med ca 340 000 medlemmer. Det er stor aktivitet i konsernet, og OBOS vokser i rekordfart.

OBOS Prosjekt AS er et heleid datterselskap av OBOS, med virkeområder innenfor rådgivning og prosjektadministrasjon i forbindelse med nybygg og rehabilitering av boliger og næringsbygg.

Våre oppdragsgivere finner vi innenfor boligselskaper tilknyttet OBOS-konsernet, samt hos offentlige og private byggherrer. OBOS Prosjekt AS har sentral godkjenning innen alle relevante ansvarsområder.

Selskapet har hovedkontor i Oslo og regionskontorer i Stavanger, Hamar, Tønsberg og Trondheim, og er med sine 70 ansatte et av de største i sitt slag i landet.


FirmaObos Prosjekt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

OBOS Prosjekt AS har oppdrag innen prosjektadministrasjon ved store boligutbygginger, oppføring av nye næringsbygg, samt ved rehabilitering av eksisterende boligbebyggelse og næringseiendom. Vi har også mange oppdrag innenfor skade-, tilstandsvurderinger og vedlikeholdsplanlegging der kvalifiserte vurderinger innen ulike fag er viktige.

Til vårt kontorer i Trondheim søker OBOS Prosjekt sivilingeniører, ingeniører eller teknikere innen byggfag og VVS. Vi søker deg som har erfaring innen taksering, prosjektadministrasjon, prosjektering, uavhengig kontroll eller oppfølging av byggeplass og Sikkerhet, Helse og Arbeidsmiljø (SHA).

Kunne du tenke deg å stå i fremste rekke når vi bidrar i forbindelse med vedlikeholdsplanlegging, rehabilitering og utbygginger? Trives du med å være den som holder oversikten, kontrollerer og driver prosesser, som kommuniserer krav og løsninger, som fronter prosjekter overfor større og mindre fora? Har du i tillegg erfaring fra byggeplass, da er du kanskje akkurat den vi søker.

Vi er et selskap i vekst, og har et mangfold av prosjekt- og utviklingsmuligheter. I tillegg til relevant erfaring anses gode norskkunnskaper innen skriftlig og muntlig kommunikasjon som viktig for gjennomføring av disse prosjektene.

Vil du være en del av et godt, faglig miljø med trivelige kolleger? Tror du vi er noe for deg? Kanskje akkurat du er den vi søker? La oss høre fra akkurat deg.

Du kan lese mer om oss på vår hjemmeside: www.obosprosjekt.no

Kvalifikasjoner

  • sivilingeniør, ingeniører eller tekniker innen byggfag og VVS

Spørsmål om stillingen?

Øyvind Bodsberg

Teknisk sjef/forretningsutvikler

Telefon

415 55 907


Jon-Erik Lunøe

Daglig leder

Telefon

970 70 688


Søk stilling

Vis flere stillinger: