Karen Cecilie Bjørgum Møller slutter i MT Højgaard

Det blir lederskifte i den norske avdelingen av det danske MT Højgaard som har etableret seg som en mellemstor entreprenør i Oslo-området. Karen Cecilie Bjørgum Møller slutter og det søkes nå etter ny toppleder i Norge.

I en pressemelding Byggeindustrien fikk fredag morgen, heter det at man neste år skal vokse i langsommere tempo.

- Vi er lei oss for at Karen Cecilie forlater oss, og vi ønsker henne lykke til fremover. Hun har gjort en stor innsats for å sikre oss fotfeste på det norske markedet, og hun har vært rett person til å opparbeide organisasjonen til det nivå vi har kommet på nå. De neste årene skal vi fortsette å levere bygg med stabil høy kvalitet, men vokse i et litt langsommere tempo. Derfor skal vi finne en ny avdelingsleder med lang produksjonserfaring, sier divisjonsdirektør Torben Bloch Nielsen i MT Højgaard i en pressemelding.

MT Højgaard etablerte seg her i landet i 2011. Siden den gang er antall ansatte økt fra en til 25 personer i den norske avdelingen.

De har hatt og har flere store byggeprosjekt i Norge. Mest kjent er de kanskje allikevel for entreprisen den danske delen av selskapet hadde på Hardangerbrua.

Inntil en ny leder for den norske virksomheten er på plass vil det enheten bli ledet av Ulrik Therkilsen.

Vi kommer med mer om dette.