Prosjektdirektør Eiendom - Ledelse – Eiendomsutvikling – Prosjekt

GC Rieber Eiendom er et av Bergens største eiendomsselskaper. Vi eier og forvalter eiendommer med arbeidsplasser for mer enn 4000 mennesker i byens mest attraktive næringsområder. Vi er i sterk vekst og arbeider blant annet med store og spennende prosjekter i Solheimsviken, på Marineholmen, Bontelabo og Birkeland. GC Rieber Eiendom AS er en del av konsernet GC Rieber som har virksomheter innen industri, shipping og eiendom.

www.gcrieber-eiendom.no

FirmaGC Rieber Eiendom AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist16.02.2014

Vår region er i kontinuerlig og rask utvikling, og GC Rieber Eiendom skal være en sterk bidragsyter til byens fremtidige utseende. Vi søker derfor en kreativ og fremsynt Prosjektdirektør til å ta del i vår og byens videre utvikling.

Ved hjelp av din markedskunnskap, forretningsteft og prosjekterfaring skal du identifisere, utvikle og ferdigstille de beste prosjektene. Du skal lede prosjektorganisasjonen og være ansvarlig for planlegging og gjennomføring av GC Rieber Eiendoms prosjektportefølje.

Du har erfaring fra å lede prosjekter fra A til Å, og er vant til å optimalisere kvalitet, tid og kostnad. Som leder tar du proaktivt ansvar for å løse de utfordringene prosjektene møter, og jobber kontinuerlig for en god fremdrift.

I hverdagen bruker du dine kommunikasjonsevner og fagkunnskap til å skape solide og langsiktige kundeforhold. Du er en trygg og erfaren bestiller, men har også den faglige tyngden som kreves i oppfølging av leveransen. Du har lidenskap for faget og lykkes med å engasjere dine medarbeidere så vel som eksterne ressurser.

GC Rieber Eiendom tilbyr

  • en sentral stilling i et av Bergens ledende eiendomsselskaper
  • muligheten til å sette preg på regionen
  • gode utviklingsmuligheter i spennende Bergensbasert konsern
  • konkurransedyktige betingelser

Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Geir Lislerud, tlf. 975 59 052 eller Hege Rødland, tlf. 975 59 053. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 16.02.2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling


Vis flere stillinger: