Sommerjobb / praksisplass Tekniske Systemer - Elektro

Norconsult AS er med sine 2700 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 70 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist01.03.2014

Er du på jakt etter en kreativ sommerjobb?

Tekniske systemer er et av landets sterkeste tverrfaglige fagmiljø med over 400 medarbeidere bredt rettet mot alle markedsområder. Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi praksisplasser sommeren 2014.

Du vil jobbe i et sterkt fagmiljø med engasjerte medarbeidere, enten innen elektro og automatisering eller VVS, samt prosess, avhengig av din fagbakgrunn.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Ingeniør/Sivilingeniørstudent med relevant fagvalg
  • Stor interesse for faget og arbeidslyst
  • God bidragsyter til et godt arbeidsmiljø

Innsendelse av søknad

Vi vil primært vurdere kandidater som har gjennomført 3. og 4. årskull i masterstudiet samt kandidater som har fullført ingeniørhøgskole og planlegger å gå videre med masterstudier.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Kontaktpersoner:

Egil Gossé

tlf: +47 67571431

mob: +47 45401431

Vis flere stillinger: