Sommerjobb Energirådgivning

Norconsult AS er med sine 2700 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 70 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist01.03.2014

Seksjon Energidesign- og analyse har fokus på hele verdikjeden fra produksjon til anvendelse av termisk energi. Vi ser etter løsninger hvor forbrukeren holder energibehovet sitt på et lavest mulig nivå, samtidig som energisystemene integreres i størst mulig grad for å ivareta fleksibilitet og gjenbruk. Vi ønsker at nødvendig energibehov dekkes ved hjelp av energibærere/-løsninger som innebærer minst mulig belastning for miljøet. Vi opererer med prosjekter hovedsakelig i Norge og innen markedsområdene energi, industri og bygg/eiendom. Våre arbeidsoppgaver er svært varierte, fra generelle energiutredninger og innledende konseptanalyser til detaljprosjektering, kontrahering og byggeoppfølging. Vår kompetanse og fokus på bærekraftighet skal gi våre kunder kostnadseffektive løsninger med minst mulig karbonavtrykk.

Seksjonen består i dag av 12 personer med en god spredning i kjønn, alder og erfaring. Vi vurderer å knytte til oss en student for et 4-6 ukers sommerengasjement sommeren 2014. Din faglige bakgrunn bør være innen termiske prosesser, strømningsteknikk, forbrenningsteknikk eller energi og miljø på universitet/høgskole nivå. Riktig kandidat vil ha maksimalt ett år igjen av sine studier.

Vi ser for oss at du:

  • Er engasjert, positiv og initiativrik
  • Jobber like godt alene som sammen med andre
  • Er målrettet, resultatorientert og villig til å ta ansvar
  • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
  • Er utadvendt og god evne til å kommunisere

Vi tilbyr

En sommerjobb/praksisplass hvor du vil få delta aktivt i prosjektarbeid og også innen interne utviklingsprosjekter. Vårt faglige miljø vil være en meget spennende læringsarena innen rådgivende ingeniørvirksomhet.

For spørsmål om stillingene, kontakt seksjonsleder Lars Sigurd Eri på 45401226 eller lars.sigurd.eri@norconsult.com.

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre hjemmesider www.norconsult.no.

Vis flere stillinger: