Daglig leder i K. Bull AS, Kent Bull (til høyre)er svært tilfreds med tingenes tilstand i firmaet som har ekspandert voldsomt den siste tiden. Også salgs- og markedsføringssjef Glenn Trandum har all grunn til å smile.

K. Bull vokser

- Vi har utvidet firmaet til både å omfatte mobilkraner, kranbiler og kranbiltjenester, sier daglig leder Kent Bull i K. Bull AS.

For bare noen få måneder siden hadde K. Bull AS bare fem ansatte, nå er antallet 24.

- Det har vært enkelt å få tak i flinke folk. Vi har bare ansatt maskinførere med lang fartstid i bransjen. Det er mangel i bransjen på kvalifiserte maskinførere, så dette er vi svært glade for, sier Kent Bull til Byggeindustrien.

Har kjøpt Ø. Erichsen

K. Bull AS har nå fire avdelinger i østlandsområdet – Oslo, Drammen, Moss og Horten. Sistnevnte avdeling er etablert etter at K. Bull nylig kjøpte firmaet Ø. Erichsen i Horten.

- Vi har overtatt denne virksomheten, men tidligere eier og daglig leder Øyvind Erichsen er med oss videre, sier Bull.

Også på Eidsvoll

I tillegg til de fire avdelingskontorene har K. Bull også et kontor på Eidsvoll, men det styres fra Oslo-kontoret.

- Vi forventer en total omsetning i konsernet i overkant av 100 millioner kroner i år. I fjor var omsetningen vår på om lag 82 millioner kroner, sier Bull.

God utnyttelse av maskinparken

Han er svært tilfreds med tingenes tilstand etter å ha ekspandert kraftig.

- Selv nå i januar, som er den roligste perioden av året, har vi meget god utnyttelse av maskinparken vår, sier Kent Bull til Byggeindustrien.