Avdelingsledere

Moelven Industrier ASA er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet har 52 operative enheter i Norge, Sverige og Danmark, med 3 400 ansatte og en omsetning på i overkant av NOK 8 mrd.

Moelven Nordia AS er landets ledende produsent og leverandør av fleksible bygginnredninger for næringsbygg. Virksomheten drives desentralisert med 11 avdelinger. Tjenestekjeden omfatter alt fra rådgivning, prosjektledelse og montasje til ferdig innredede lokaler.


FirmaMoelven
FylkeFlere fylker
StedÅlesund og Tønsberg
Søknadsfristsnarest

Relasjonell og vekstorientert lederrolle hos bransjeleder

Moelven Nordia er landets ledende leverandør av fleksible bygginnredninger for næringsbygg. Til å lede og videreutvikle vår satsning på Møre, søker vi nå en viktig lederressurs.

Rollen vil innebære ledelse med fokus på nettverksbygging og salgsaktivitet mot regionens entreprenører, eiendomsutviklere samt andre potensielle kunder. Stillingen innebærer eget personal-, resultat- og budsjettansvar.

Vi er en dominerende og vekstorientert aktør som tilbyr varierte og spennende utfordringer, der du forventes å videreutvikle et solid og lønnsomt selskap med lange tradisjoner og god markedsutvikling i det aktuelle distriktet.

Se gjerne videopresentasjon av Moelven


For Ålesund se her

https://www.webcruiter.no/WcMain2/AssignmentSearch.aspx?company_id=1779981851


For Tønsberg se her

https://www.webcruiter.no/WcMain2/AssignmentSearch.aspx?company_id=1779981851


Ring gjerne Stefan Jensen eller Frank Amundlien i SelectionPartner for en uforpliktende og konfidensiell samtale

Frank Amundlien Sivilingeniør og partner(+47) 916 46 600

Stefan Jensen Siviløkonom og partner(+47) 413 20 170


Vis flere stillinger: