Vi søker senior Siv.ing./ing. Energi

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist21.02.2014

Divisjon Vest i Sweco omfatter kontorene i Bergen, Stavanger, Førde og Svalbard, og har flerfaglig kompetanse som dekker alle tekniske fag. Ved kontoret i Bergen er vi 200 medarbeidere.

I Bergen har vi en flerfaglig energigruppe som jobber med alle typer spørsmål relatert til energi og miljø innen bygg og anlegg. Vi ønsker i denne sammenheng en ny medarbeider innen et eller flere av fagfeltene gruppen jobber med. Utfordringen i denne stillingen er å se på løsninger for energieffektivisering, samt å se disse i en helhet sammen med Swecos øvrige bærekrafteksperter som jobber med andre fagfelt.

Vi søker senior Siv.in/ing. Energi

Arbeidsområder:

Vil du jobbe i det største flerfaglige rådgivermiljøet innen Energi på Vestlandet?

Vi søker i første rekke etter ingeniører/sivilingeniører med erfaring fra rådgivning, prosjektering eller oppfølging innen ett eller flere av følgende områder:

  • BREEAM-klassifisering
  • Energirådgivning og energianalyser av bygg
  • Energiledelse og energioppfølging
  • Passivhus og nær-nullenergibygg
  • Energisentraler
  • Kjennskap til Enovas ulike støtteordninger
  • Ledelse av flerfaglige oppdrag
  • Energimerking og energiberegninger i Simien eller IDA ICE
  • LCC og LCA

Ønsker du å jobbe i spennende prosjekter med utfordrende faglige oppgaver innen energi og miljø, er dette jobben for deg. Har du erfaring fra entreprenør, leverandør, eiendomsbesitter eller rådgiver er du den vi søker.

Muligheter

Er du ute etter nye utfordringer, forandring i hverdagen, nye kollegaer? Eller ønsker du rett og slett faglig utvikling, da er Sweco stedet for deg. Her får du mulighet til å være med på å videreutvikle flerfaglig samarbeid, samt delta i de største prosjektene i Bergen. I tillegg vil du få arbeidsmuligheter på tvers av Swecos mange virksomhetsområder og mulighet til å utveksle kompetanse med et stort faglig miljø i Sweco-konsernet. Som rådgiver vil du også få gode muligheter til selv å prege en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom verdiskapende løsninger. Det vil være mulighet for etterutdanning for eksempel innen BREEAM.

Din bakgrunn

Vi søker en ny kollega som er sivilingeniør/ingeniør innen Energi (byggeteknikk, elektro, VVS teknikk). Erfaring og spesiell kompetanse kan kompensere for krav om utdannelse. Vi ønsker at du har gode samarbeidsevner, er selvstendig, ryddig og resultatorientert. Er du utadvent, med godt humør og en serviceinnstilt holdning vil du trives godt hos oss.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner

Terje Pettersen

Avdelingsleder

959 29 877

terje.pettersen@sweco.no


Geir Bruun

Fagansvarlig

918 81 844

geir.bruun@sweco.no


Søk stilling

Vis flere stillinger: