Jackon med nytt garasjeelement

Jackon lanserer et nytt hjørneelement i Jackon Siroc. Elementet gjør det raskere og enklere å bygge garasje. Jackon Siroc gir både forskaling til sålen og kant til nedre del av veggen på en gang.

– Vi vil bidra til å gjøre det enklere å bygge en godt isolert garasje. Garasjen er mer enn et sted vi setter fra oss bilen; mange trenger ekstra lagringsplass i et rom hvor ting kan stå tørt og trygt, forteller Daniel Tholén, produktsjef i Jackon.

Den nye systemet består av både rette elementer og hjørneløsninger. Nå feirer Jackon med å ha registrert nok en nyskaping under varemerket Jackon Siroc.

Forenkler byggeprosessen

Hovedfordelen med det nye garasjeelementet Jackon Siroc er at det gir både forskaling til sålen og kant til nedre del av veggen på en gang. Elementet er utformet med en ekstra, innvendig fibersementplate som etter støp danner en opphøyd kant for svill og bæring for videre reisverk. I stedet for å først støpe sålen og så bygge kanten, trenger man altså bare én operasjon før garasjeveggene kan settes på plass. Svillen til en trevegg kommer godt over betong gulvet i garasjen, og gir et frostsikkert isolert betonggulv uten fuktproblemer. Elementet er også ferdig behandlet utvendig, slik at det skal være så raskt og enkelt som mulig å få garasjen ferdig.

Norsk suksesshistorie

Det fredrikstadbaserte norske industrikonsernet Jackon har utviklet seg til en norsk eksportsuksess. Med fokus på brukervennlige og praktiske løsninger har de opparbeidet seg en betydelig posisjon.

– Garasjesystemet er lansert i hele Skandinavia i dag. Vi tror produktet treffer et ønske om forenkling i markedet, forteller markedsdirektør Bengt Bøyesen

Veksten har ledet til etableringen av datterselskap og produksjonsenheter flere steder i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia og Tsjekkia.