Sommerjobb innen Energi - Vindkraft - Trondheim/Steinkjer

FirmaMulticonsult
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim / Steinkjer
Søknadsfrist14.03.2014

Multiconsult er landets ledende rådgivningsfirma innenfor vindkraft, og har i de siste årene vært involvert i utviklingen de største nasjonale vindkraftverkene. Dette gjelder både for Sareptas vindkraftprosjekter på Fosen (Roan, Sørmarkfjellet og Harbakk), samt Frøya vindkraftverk og Ytre Vikna vindkraftverk. Også Varanger Krafts nye anlegg i Berlevåg – Raggovidda vindkraftverk – har Multiconsult vært sterkt involvert i både i prosjekterings- og byggefasen.

For å befeste vår posisjon som en av de mest attraktive arbeidsgiverene i Norge og knytte til oss de skarpeste hodene, søker vi deg som er i et energirelatert løp innen høyere utdanning. Vi søker spesielt personer som har interesse for tverrfaglig arbeid og kan bidra i vår muliggjøringskultur for fremtidige energiprosjekter i inn og utland.

Stillingsbeskrivelse

Multiconsult ønsker i 2014 å tilby sommerjobber til studenter som har relevante fag for arbeid med utvikling av vindkraftprosjekter. Vi søker studenter i 3. eller 4. studieår i masterstudier innen tekniske(bygg, maskin, elektro, geoteknikk, meteorologi, vei osv.)- og miljørelaterte fag. Sommerjobbene vil bli knyttet til et vindkraftprosjekt som Multiconsult arbeider med, og studentene skal jobbe i team i prosjektet med konkrete oppgaver. Teamet vil bli satt sammen med ulike fag og veiledet av Multiconsults seniorrådgivere.

Sommerprosjektet vil gjennomføres i følgende hovedfaser:

•Fase 1: Oppstartsfase (siste halvdel av juni)

1 -2 uker

Oslo / Trondheim / Steinkjer

•Fase 2: Feltbefaring og datainnsamling

1 -2 uker

•Fase 3: Utarbeidelse av sluttrapport

2 -3 uker

Trondheim / Steinkjer

Deltagelse i sommerprosjektet lønnes som en vanlig sommerjobb i Multiconsult og alle utgifter i forbindelse med feltreiser vil bli dekket. Alle som blir tatt inn på sommerprosjektet vil få tilbud om å knytte sin masteroppgave opp mot et av Multiconsults norske eller internasjonale prosjekter.


Søk på jobben

Vis flere stillinger: