Kontrollingeniører til utbyggingsprosjektet E6 Ringebu-Otta, utbyggingsetappe 1

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen region øst
FylkeOppland
StedRingebu
Søknadsfrist09.02.2014

Byggingen av ny E6 mellom Ringebu og Otta startet sommeren 2013 med første utbyggingsetappe E6 Frya-Sjoa.Nå har du sjansen til å arbeide med vegbygging i en profesjonell byggherreorganisasjon.

Statens vegvesen skal bygge ny E6 mellom Ringebu-Otta i Gudbrandsdalen. Første utbyggingsetappe er den 34 km lange strekningen fra Frya til Sjoa. Utbyggingen er et av Opplands største utbyggingsprosjekt noensinne med en kostnadsramme på ca. 5,5 mrd kroner. Prosjektet vil i perioder kunne sysselsette om lag 600, hvorav ca. 50 i Statens vegvesen sin byggeledelse.

Strekningen E6 Frya-Sjoa er inndelt i to hovedentrepriser, der første hovedentreprise fra Frya-Vinstra ble startet opp sommeren 2013. Andre utbyggingsparsell fra Vinstra-Sjoa starter opp tidlig i 2014. Hele E6-strekningen mellom Frya og Sjoa skal fullføres ved årsskiftet 2016/17.

Vi skal levere høy kvalitet og miljøriktige løsninger som har drift og vedlikehold i fokus.

Vi har siste året gjennomført oppbygging med stabs-, prosjekterings-, byggeledelses- og teknisk personell i organisasjonen for E6 Biri-Otta. Vi er nå ca. 50 personer på fulltid samt ca. 10 fagmedarbeidere som jobber planlegging, oppfølging av byggekontrakter og forberedelser for E6 Biri-Otta.

For å komplettere vår utbyggingsorganisasjon søker vi nå;

2 Kontrollingeniører innen fagområdet veg med kompetanse innen VA og sprengningsarbeider for E6 Frya-Vinstra, der den ene stillingen er fast mens den andre er et 2 års engasjement. Vennligst oppgi i søknaden om den gjelder begge eller kun den ene stillingen

1 Kontrollingeniør innen fagområdet veg for E6 Vinstra-Sjoa.

Under forutsetning av etablering av 12/16-skiftordning for driving av tunnel gjennom Teigkampen, på strekningen E6 Vinstra-Sjoa, vil det også bli ledig et to-årig engasjement som kontrollingeniør tunnel.

Kontrollingeniørene vil ha følgende arbeidsoppgaver innen sitt fagområde:

Oppfølging av entreprenør i byggefasen

Kvalitets- og kostnadskontroll

Kontroll av målebrev

Kartlegging og sluttdokumentasjon

Utarbeidelse og oppfølging av kontrollplaner

Behandle tekniske avklaringer og endringer

Oppfølging og rapportering på HMS

Tett kontakt med prosjekteringspersonellet, entreprenør, naboer og andre berørte parter

Kvalifikasjoner:

Det kreves utdanning fra fagskole, høgskole eller universitet, og erfaring innen bygg-/ anleggsvirksomhet. Erfaring innen vann- og avløpsarbeider og/eller sprengningsarbeider er en fordel og vil bli vektlagt. Søkere til kontrollingeniør tunnelmå ha erfaring med tunnelarbeid . For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes. Nyutdannede kan også komme i betraktning. Det blir lagt vekt på at den som blir tilsatt er initiativrik og har de rette personlige egenskapene for å jobbe i team. Det kreves gode norskkunnskaper i stillingen.

Stillingene er organisatorisk tilknyttet Prosjektavdeling øst, prosjekt E6 Biri-Otta, og rapporterer til teknisk byggeleder veg.

Statens vegvesen kan tilby:

Et svært godt arbeidsmiljø

Nye og flotte kontorfasiliteter på vår rigg i Ringebu sammen med engasjerte og dyktige medarbeidere

Selvstendig jobbing i en tverrfaglig sammensatt prosjektorganisasjon

Tett samarbeid med kompetente kollegaer og faglig dyktige rådgivere

Spennende og utfordrende oppgaver, og mulighet til påvirkning av egne arbeidsoppgaver innenfor en prosjektorganisasjon i vekst

Personlig og faglig utvikling gjennom deltagelse på kurs og etter- og videreutdanning

Gode velferdsordninger

Gunstige pensjons- og lånerettigheter i Statens Pensjonskasse.

Fleksitid og betalt overtid

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Vi arbeider også aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt tilfølge, vil søkeren bli varslet om dette.

Les om vegprosjektene våre på hjemmesidene til Statens vegvesen; www.vegvesen.no

Lønn:

Stillingene lønnes etter avtale og avhengig av kvalifikasjoner.

Det trekkes 2 prosent til pensjonsordningen i Statens pensjonskasse.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Ass. prosjektleder Lars Kristian Dahl, mobil: 95810042 e-mail: lars.dahl@vegvesen.no

Byggeleder E6 Frya-Vinstra, Roger Jenshus, mobil 91846564 eller via e-mail: roger.jenshus@vegvesen.no

Byggleder E6 Vinstra-Sjoa, Rune Smidesang, mobil 990 15 331, eller via email: rune.smidesang@vegvesen.no


Søk stilling

Vis flere stillinger: