100 % stilling som Ingeniør / Prosjektleder for kommunale byggeprosjekter

Hole kommune har 6300 innbyggere og ligger sentralt på Østlandet ca. 30 min. kjøring fra Sandvika og 40 min. fra Oslo. Grenser i nord, vest og øst til Ringerike, i sør til Bærum og Lier og i sørvest (i Tyrifjorden) til Modum. Kommunen ligger naturskjønt til ved Tyrifjorden som er Norges 5.største innsjø. Kommunen har flott natur og gode muligheter for friluftsliv både sommer og vinter. Hole er bygda med de sollyse sletter og med ekte historisk sus.

FirmaHole kommune
FylkeBuskerud
StedHole
Søknadsfrist10.02.2014

Tjenestested: Teknisk/Eiendom.

Arkivsaksnr. 14/64.

Vil du være en aktiv bidragsyter til utviklingen i Hole kommune?

Vi har ledig stilling som prosjektleder for kommunale byggeprosjekter.

Hole kommune er i rask vekst. Vi må bygge ut kommunal infrastruktur i takt med utviklingen. I nær fremtid skal vi bygge ut for omsorgsboliger og andre kommunale tjenester i Vik sentrum. På litt lengre sikt står skole og barnehage på planen.

Vi trenger deg som kan være prosjektleder for Hole kommune som byggherre, og ta ansvar for planlegging og gjennomføring på overordnet nivå.

Stillingen er underlagt tjenestested Teknisk/Eiendom, som i dag har ansvar for kommunal infrastruktur, vei, vann og avløp, og forvaltning og drift av kommunale eiendommer.

Hovedarbeidsoppgaver for stillingen:

Prosjektledelse av kommunale byggeprosjekter med hovedvekt på kommunale bygg, prosjektledelse innen vei, vann og avløp er også aktuelt.

Avhengig av kapasitet kan det i tillegg være aktuelt med andre oppgaver innen tjenestestedet.

Kvalifikasjoner for stillingen:

Vi søker en medarbeider med relevant høgskoleutdanning. Relevant erfaring kan kompensere for formell kompetanse.

Erfaring fra prosjektledelse og arbeid med byggeprosjekter vil bli tillagt stor vekt

Vi søker deg som er løsningsorientert og god til å kommunisere. Du må være strukturert og nøyaktig. Det er viktig at du er god til å følge opp igangsatte arbeider. Stillingen krever at du kan jobbe selvstendig, men også i team.

Lønnsvilkår: Lønn etter avtale

Hole kommune kan tilby:

Variert arbeid i positivt miljø

Tilsetting på vanlige vilkår. Fra lønnen trekkes 2 % til pensjonsordning.

Arbeidstittel: Prosjektleder kommunale byggeprosjekter

Nærmere opplysninger om stillingen, fås ved henvendelse til:

Tjenesteleder Steinar Jensen, tlf: 32161170, e-post: steinar.jensen@hole.kommune.no eller

Kommunalsjef Heming Herdlevær tlf: 32161163, e-post: heming.herdlever@hole.kommune.no

Søknadsfrist: 10.02.2014

Søknad skal sendes elektronisk via https://skjema.hole.kommune.no

Jfr. Offentlighetslovens § 25 kan navnet på søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om konfidensiell behandling i søknaden til kommunen.For søkere som ikke har PC-tilgang kan veiledning gis til å skrive søknaden elektronisk. Kontaktperson kan kontaktes. Lønn etter nærmere avtale. Fra lønnen trekkes 2 % til pensjonsordning. Ansettelser etter vanlige kommunale vilkår. Attester og vitnemål vedlegges enten elektronisk eller sendes på papir til Hole kommune. Attester og vitnemål blir ikke returnert. Politiattest kreves før tilsetting i stillinger etter Lov om helsepersonell §20a, Lov om sosiale tjenester §8-10, Barnehageloven §19, Opplæringsloven §10-9

Vis flere stillinger: