Vi bygger fremtidens vegsystem i Harstadområdet og søker byggeledere

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen region nord
FylkeTroms
StedHarstad
Søknadsfrist07.02.2014

Prosjektene Harstadpakken og Bjarkøyforbindelsene er to av Statens vegvesens store byggeprosjekter, og skal sørge for at vegsystemet i Harstadområdet er tilpasset fremtidens trafikkmønster.

Harstadpakken: I Harstad omfatter prosjektet gang- og sykkelveger, flere nye rundkjøringer, en avlastningstunnel utenfor sentrum og økt satsing på kollektivtrafikken. For mer informasjon, se: http://www.vegvesen.no/Riksveg/harstadpakken

Bjarkøyforbindelsene: På øyene Grytøy, Bjarkøy og Sandsøy utenfor Harstad skal det anlegges vegforbindelser mellom øyene som skal erstatte dagens fergeforbindelser. Vegforbindelsene omfatter en undersjøisk tunnel mellom Grytøy og Bjarkøy samt sjøfyllinger og bruer mellom Grytøy og Sandsøy. For mer informasjon, se: http://www.vegvesen.no/Fylkesveg/bjarkoyforbindelsene

Til disse spennende og omfattende byggeprosjektene, som har oppstart i løpet av 2014, søker vi nå dyktige byggeledere som skal ha ansvar for gjennomføringen av vegbygging, tunnel, betong- og stålkonstruksjoner.

Sentrale ansvars- og arbeidsoppgaver:

  • byggeledelse
  • usikkerhetsstyring
  • bistå i prosjekteringsledelse og utarbeide tilbudsgrunnlag
  • følge opp de kontraktsmessige forhold med entreprenør
  • ha ansvar for byggemøter i kontraktsforholdet mot entreprenør
  • følge opp økonomi, kvalitet, framdrift og HMS
  • koordinere arbeidet med andre faggrupper, etater og naboer som blir berørt av anleggsarbeidene
  • ansvar for å lede kontrollingeniørene

Kvalifikasjonskrav: For stillingene kreves utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. For kandidater med omfattende og relevant erfaring fra aktuelle fagområder, kan kravet til utdanning fravikes. For byggelederne er det en fordel med kompetanse innen bygging av veg og/eller VA-anlegg, betong- og brukonstruksjoner, tunnel og grøntanlegg. Det vil også vektlegges at du har relevant erfaring innen byggeplassoppfølging fra eventuelt entreprenørvirksomhet, rådgivende ingeniør, offentlig forvaltning og drift. Stillingen krever førerkort klasse B.

Vi søker personer som kan identifisere seg med våre verdier som profesjonell, inkluderende og fremtidsrettet.

Som ansatt i Statens vegvesen får du en viktig rolle innenfor et prioritert arbeidsområde i en stor og spennende kompetanseorganisasjon med utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har trygge og stabile arbeidsrammer, og med muligheter for faglig utvikling. Vi har gunstig pensjons- og forsikringsordning i Statens pensjonskasse, som også tilbyr gunstig boliglån. Lønn avtales nærmere i henhold til etatens lønnspolitikk. Stillingen har en prøvetid på 6 måneder. Du må påregne en del reiseaktivitet.

Flere opplysninger kan fås ved henvendelse til prosjektleder Hans-Arne Haugland på tlf. 900 93 112 eller e- post hans-arne.haugland@vegvesen.no.

Etaten tilstreber likestilling. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn og/eller nedsatt funksjonsevne.

Du sender søknad elektronisk via www.vegvesen.no/jobb «Søk stillingen». Attester og vitnemål vil vi etterspørre senere i forbindelse med et eventuelt intervju.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Vis flere stillinger: