Prosjektleder E10/rv.85 Hålogalandsvegen - Harstad

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og ser dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen region nord
FylkeTroms
StedHarstad
Søknadsfrist07.02.2014

I Region nord er det ledig stilling som prosjektleder for E10/rv85 «Hålogalandsvegen». Prosjektet omfatter planlegging og utbygging av E10/ rv85 mellom Evenes og Sortland samt deler av rv83 fra Tjeldsund bru mot Harstad. Utbyggingen vil dels følge eksisterende vegkorridor og dels omfatte omlegging og bygging av ny veg. Strekningen går gjennom 7 kommuner og berører to fylkeskommuner. Prosjektkostnaden er foreløpig anslått til ca. 4 mrd.kr.

Før utbygging skal det gjennomføres en omfattende planleggingsfase og blant annet skal det utarbeides reguleringsplaner for hele strekningen. I denne fasen skal det også gjøres vurderinger av utbyggingsstrategier og kontraktsformer for utbyggingen. Det planlegges ut fra en mulig byggestart i 2018.

Statens vegvesen forvalter fellesskapets ressurser, og mange mennesker mener mye om det vi gjør. Som prosjektleder må du regne med å svare på henvendelser fra media, naboer og interesseorganisasjoner. Jobben som prosjektleder byr på mange spennende utfordringer, og du kommer ikke til å være i tvil om at dette er en viktig jobb.

Arbeidsområde:

Prosjektlederen vil få ansvar for å bygge opp og drive en prosjektorganisasjon med ansvar for å planlegge prosjektet og deretter gjennomføre utbyggingen.

Prosjektleder vil rapportere til prosjektsjef for Region nord og inngår i ledergruppen på prosjektavdelingen.

Kvalifikasjoner:

Stillingen krever utdanning på universitets- eller høyskolenivå, minimum 3 år. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra aktuelle fagområder, eventuelt etterutdanning, og gode og personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes. Kompetanse innen planlegging etter plan- og bygningsloven vil bli tillagt vekt.

Vi søker en initiativrik og resultatorientert person med erfaring fra prosjektgjennomføring i store prosjekter. Du bør være utadvendt, ha evne til samarbeid og kommunikasjon. Du bør være en pådriver i utviklingen av lagånd, og betrakte humor som et nyttig arbeidsverktøy for arbeidsglede i hverdagen for alle.

Du får ryddige arbeidsforhold med mange goder og rettigheter. Jobben gir gode muligheter til personlig utvikling.

Arbeidsmengden kan til tider være stor. Vi legger vekt på forutsigbarhet og mulighet for avspasering eller fleksibilitet, fordi vi vet at det er viktig for trivselen.

Som prosjektleder må du ha oversikt over oppgavene, fordele dem mellom medarbeiderne, sørge for at teamene jobber godt sammen, og veilede hver enkelt i hverdagen.

Som ansatt i Statens vegvesen får du en viktig rolle i en stor og spennende kompetanseorganisasjon med godt arbeidsmiljø. Arbeidsoppgavene er utfordrende og vi har gode teknologiske verktøy/utstyr. Du vil selvsagt ta del i en gunstig pensjons- og forsikringsordning i Statens pensjonskasse. Lønn avtales nærmere i henhold til etatens lønnspolitikk. Overtid og ubekvem arbeidstid kompenseres med kr 60.000 pr. år.

En viktig jobb krever gode arbeidsforhold, trygge rammer og kompetente kolleger. Det får du hos Statens vegvesen

Kontorsted i planfasen vil være Harstad. I byggefasen vil andre lokaliseringer kunne være aktuelt. For mer informasjon om prosjektet viser vi til: http://www.vegvesen.no/Vegprosjekter/e10evenessortland

Stillingen har en prøvetid på 6 måneder. Du må påregne noe reiseaktivitet.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til prosjektsjef Stein Johansen

på telefon 975 43 088 eller e-post: stein.johnny.johansen@vegvesen.no

Etaten tilstreber likestilling. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn og/eller nedsatt funksjonsevne.

Du sender søknad elektronisk via www.vegvesen.no/jobb «Søk stillingen». Attester og vitnemål vil vi etterspørre senere i forbindelse med et eventuelt intervju.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Vis flere stillinger: