Driftsleder søkes til ny satsing i Trondheim

BackeGruppen AS er en av landets ledende entreprenører og hadde i 2012 en omsetning på 2867 mill. kroner. BackeGruppen er allerede etablert i Trøndelag ved Aasen Bygg, en velrennomert byggentreprenør som har hatt virksomhet i området siden 1952.

BAS Maskinutleie AS er et selskap i BackeGruppen som leier ut maskiner og utstyr til prosjekter innen bygg og anlegg. Siden oppstarten i 2008 har selskapet hatt en stor vekst, og hadde i 2013 60 ansatte og en omsetning på ca. 150 mill. kroner. BAS Maskinutleie er fra før av lokalisert på Hof i Vestfold, Lindeberg i Sørum/Frogner, Gjøvik, Elverum og Grålum i Østfold.

FirmaBAS Maskinutleie
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist14.02.2014

Til vår nye avdeling søker vi deg som trives med en hektisk hverdag og er klar for nye utfordringer som driftsleder.

Vår avdeling i Trondheim skal tilby entreprenørmiljøet i regionen nytt utstyr av god kvalitet, utmerket service, og de eksisterende utleieselskapene real konkurranse. Vår lange erfaring i området sikrer god lokal kompetanse.

Vi trenger deg som ønsker spennende utfordringer i en selvstendig jobb. Du får være med og bygge en avdeling fra grunnen av, og vil spille en viktig rolle i selskapets videre vekst.

Oppstarten av avdelingen vil være i mai/juni.

Arbeidsoppgaver og ønsker kompetanse

Vi søker deg som ønsker en sentral og viktig rolle i å bygge opp vår nye satsing i Trondheim. Som driftsleder vil du aktivt bidra til å skape en effektiv avdeling og et positivt arbeidsmiljø. Du vil få ansvar for den operative driften av avdelingen, herunder prioritering, planlegging og koordinering av ulike arbeidsoppgaver.

Det forventes at du har en stor grad av erfaring fra bransjen og innen lederskap. Stillingen innebefatter utstrakt ansvar for avdelingens økonomi, og god økonomisk forståelse er dermed en forutsetning.

Egenskaper

Vi søker deg som trives med en hektisk hverdag, og som er pålitelig, nøyaktig og strukturert. Du vil få en viktig rolle i å bygge et godt miljø i den nye avdelingen, og sosiale egenskaper tillegges derfor stor vekt.

Andre viktige egenskaper er:

- Selvstendig, men liker også å jobbe i team

- Løsnings- og serviceorientert

- Ansvarsbevisst

- Godt humør

- Dyktig til å kommunisere norsk skriftlig og muntlig

Vi tilbyr

- En hektisk og spennende hverdag

- Konkurransedyktige betingelser

- Profesjonelt fagmiljø

- En trygg jobb i et firma med solide eiere

- Fast arbeidstid, men noe overtid kan forekomme

- Gode pensjons- og forsikringsordninger

Arbeidssted

- Trondheim

Spørsmål om stillingen

Spørsmål om stillingen kan rettes til Daglig leder Jan Aasekjær, tlf 906 14 849.

Søknad med CV sendes jan.aasekjaer@basutleie.no. Enhver søknad behandles konfidensielt.

Vis flere stillinger: