Multiconsult søker Leder for Akustikkseksjonen ved avdelingen for Miljø-og spesialrådgivning

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom våre 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt, benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1500 medarbeidere.

Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

I Norge er Multiconsult organisert gjennom syv geografiske regioner fra nord til sør. Våre største og mest komplekse oppdrag styres av enheten Konsernoppdrag.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Ved Multiconsults hovedkontor er det ledig stilling som seksjonsleder for akustikkseksjonen som tilhører avdelingen for Miljø- og spesialrådgivning. Multiconsult har et av Norges største og ledende fagmiljøer innen akustikk, støy og vibrasjoner med ca 40 spesialrådgivere.


Stillingsbeskrivelse

KOMPETANSE

Akustikkseksjonen har spisskompetanse innenfor alle faglige problemstillinger knyttet til akustikk støy og vibrasjoner, inklusive ledelse av større sammensatte oppgaver. Multiconsult har sentral godkjenning i høyeste tiltaksklasse i henhold til plan- og bygningslovgivningen for lydtekniske forhold, som dekker ansvarsområdene prosjektering, kontroll av prosjektering og kontroll av utførelse.


TJENESTER

Multiconsult utfører tjenester i alle faser av et prosjekt fra konsekvensutredning og tidligfase­råd­givning, via detaljprosjektering til etterkontroll med målinger. Tjenestene dekker områdene bygningsakustikk, romakustikk, elektroakustikk, støy/vibrasjoner fra tekniske installasjoner, vei, jernbane og militær aktivitet. Vi arbeider innen markedsområdene bygg, samferdsel, industri og offshore.


ARBEIDSOPPGAVER

Seksjonsleder vil ha ansvar for å lede og styre seksjonen slik at den når de mål som er definert av avdelingslederen, inkludert ansvar for:

Resultatstyring: Inntektsansvar - oppnå seksjonens mål mht rate og debitering, skaffe riktig kompetanse og kapasitet innen seksjonens ansvarsområde til prioriterte oppdrag.

Ledelse: koordinere arbeidet i seksjonen på en hensiktsmessig måte, det vil si fordele oppgaver og utøve operativ personalledelse for medarbeiderne i seksjonen i tråd med Multiconsults verdier, lederkrav og etiske retningslinjer, herunder antikorrupsjon.

Organisasjon og bemanning: sikre at seksjonen har riktig bemanning og kompetanse, i samråd med avdelingsleder, herunder ivareta målrettet kompetanseutvikling.

Marked og tilbudsarbeid, seksjonsleder har ansvar for å styre og lede salgs- og markedsaktiviteter herunder tilbudsarbeid for både integrerte og enfaglige tilbud.

Sikre at seksjonens virksomhet drives forsvarlig, i tråd med selskapets krav i henhold til styringssystemet, lover og myndighetskrav.


PERSONLIGE EGENSKAPER

Som seksjonsleder bør du være engasjert, nysgjerrig og strukturert, men også kreativ i din arbeidsform.

Ha evnen til å tenke nytt og kreativt i forhold til arbeidsmetodikk og videre faglig utvikling av seksjonen.

Opptatt av faglig utvikling, både av deg selv og dine medarbeidere.

Opptatt av god kundekontakt, ha evnen til å avdekke kundenes forventninger og behov,

God til å formulere deg, muntlig og skriftlig.

Trives med å omgås både kunder og kolleger.

Ha gode samarbeidsevner.


KVALIFIKASJONER

Personen vi søker må ha relevant faglig kompetanse, høyere teknisk utdannelse med minimum 5 - 10 års relevant erfaring.

Tidligere erfaring fra kunnskaps- og oppdragsbasert virksomhet.

Erfaring med personalledelse i en kunnskapsbasert bedrift er en fordel, men ingen betingelse.


VI TILBYR

Spennende oppgaver i et fagmiljø som gjennom sin virksomhet bidrar til å utvikle hele bransjen.

Multiconsults fagkompetanse representert ved mange av bransjens faglige spydspisser, kombinert med god ledelse og styring.

Gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser


Har du spørsmål kan du kontakte Avdelingsleder for Miljø og Spesial Rådgivning Stein Christiansen på telefon 995 15 504, alternativt e-post stein.christiansen@multiconsult.no


Søk stilling

Vis flere stillinger: