Premium terrassebordene Termo Royal var blant nyhetene på fagmessen til Løvenskiold Handel. Her er markedsdirektør Tina Karp og prosjektleder Arena 2014 Rune Kjølberg på standen til uteromsleverandøren RKC.

Maxbo Proff-vekst på to prosent i fjor

Maxbo Proff som stadig blir et viktigere marked for Løvenskiold Handel, hadde en omsetningsvekst i fjor på to prosent.

– Proffen blir stadig viktigere for Løvenskiold Handel, sier Freddy Eriksen (55) som siden 1. august i fjor har vært direktør Maxbo Proff.

Det er Freddy Eriksen som er direktør Maxbo Proff som opplyser dette i forbindelse med at Løvenskiold Handel denne helgen arrangerer Arena 2014, bransjens største fagmesse på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Her er om lag 2000 personer fra kjeder, samarbeidende kjeder, leverandører og kunder samlet med et utstillingsareal på 10.000 kvadratmeter til disposisjon.

– Proffen blir stadig mer viktig for Løvenskiold Handel, kommenterer Eriksen som opplyser at proffkundene blir betjent omsetningsmessig gjennom syv rene proffregioner i tillegg til at håndverkerne også har egne proffavdelinger rettet mot seg ved Maxbo-byggevarehusene.

Proffkunde-fredag

På fredagen da Byggeindustrien var på besøk, var det omlag 750 proffkunder som beveget seg systematisk rundt utstillingsarealet etter tidsstyring.

– Vi får tilbakemelding på at våre proffkunder setter svært stor pris på denne direkte kontakten med våre leverandører som stiller opp med sine beste folk. Proffkundene har ikke så mange arenaer for slik direkte faglig påfyll som også bidrar til kompetanseoppbygging i bransjen, kommenterer markedsdirektør Tina Karp i Løvenskiold Handel.

Nyheter

En av de store produktnyhetene for proffen på messen ble vist på standen til Norgips hvor leverandøren viste frem sin nye gipsplate med skruefeste. Interessen var stor for å se Norgips Ultra Board hvor det er mulig å skru fast tunge gjenstander i gipsplaten uten at det trengs verken gipsankere, plugger aller andre spesialskruer.

Stor interesse for Norgips sin gipsplate med skrufeste. Markedssjef Hilde Kristin Herud i Norgips Norge og kategorisjef Bodil Vassli i Løvenskiold Handel ønsker hjertelig velkommen til å oppleve nyheten Ultra Board.


RCS er en stor uteromsleverandør til Løvenskiold Handel, og de viste frem sine nye terrassebord, Termo Royal. Disse leveres i to bredder med og uten riller. Det er her snakk om et premium-produkt hvor termofuruen også er royal oljebehandlet. Her gis en garanti på 30 års hvis produktet oljebehandles hvert femte år. I tillegg anbefales det å gå over bordene med en omgang av vaskeproduktet husvask vår og høst.

Even Skui viser frem den nye oppladbare multikutteren for interesserte proffkunder.

På standen til DeWalt ble blant annet en ny brukervennlig oppladbar multikutter vist frem.

Fredagen avsluttes med festmiddag med 800 til bords.

Forhandler-dager

Lørdag og søndag er det forhandlerne som skal få faglig påfyll. Over 500 ledere og medarbeidere tilknyttet Maxbo, Maxbo Stormarked, Maxbo proff og interiørkjeden Malia møter 100 leverandører og får presentert produktnyheter, sesongnyheter samt får orientering om kampanjer.