Adm. direktør Roar Munkhaugen (t.v.) og prosjektsjef Kristian Stensrud foran modellen av Miljøbyen Granåsen som var Heimdal Boligs mest populære prosjekt i fjor.

Heimdal solgte boliger for 663 millioner

Heimdal Bolig solgte totalt 208 boliger med en samlet verdi på 663 millioner kroner i 2013.

– Årets salgstall er på nivå med fjoråret som er over budsjett som var på 600 millioner, kommenter adm. direktør Roar Munkhaugen i Heimdal Utbyggingsselskap AS i en pressemelding.

Nær 90 prosent av boligene befinner seg i Trondheim, mens resterende befinner seg i Stjørdal og Vestfold. 231 boliger ble igangsatt i løpet av året, mens 187 enheter til totalt kr 601 millioner kroner ble overlevert til kjøpere i 2013. Ved utgangen av året var 280 enheter i produksjon til en verdi av kr 904 millioner

Munkhaugen opplyser at Miljøbyen Granåsen har vært det mest populære prosjektet i 2013. Prosjektet består av over 400 familieboliger og leiligheter i passivhusutførelse og er i følge selskapet Nordens største satsning på energivennlige boliger.

– Vi er godt fornøyd med å nå årets salgsbudsjett som gir oss en god ordrereserve inn i 2014, kommenterer Munkhaugen som karakteriserer fjorårets to siste måneder som avventende i prosjektmarkedet og noe bedre for små ferdigstilte enheter.

– Vår boligproduksjon baserer seg i stor grad på egenutviklede boligtyper og industriell framstilling. Dette ser vi at gir mer forutsigbar byggepris i et noe varierende entreprisemarked, avslutter han.