Arkivfoto

Åge Haverstad omorganiserer

Åge Haverstad sin selskapsstruktur blir omorganisert med virkning fra 1. januar 2014.

– Det er flere årsaker til omorganiseringen, men to hovedelementer er krav i markedet til større spesialisering og at nåværende eier og leder ønsker å overføre ansvar til yngre krefter, heter det i en melding fra selskapet.

Transportdelen og den lokale delen av entreprenørvirksomheten samles i en enhet eid og ledet av Rune Haverstad. Denne delen - gjennom Haverstad Entreprenør AS - skal ivareta og utvikle lokale/regionale entreprenørtjenester.

Åge Haverstad Maskinentreprenør AS fortsetter under ledelse av Jon Korstad. Dette selskapet skal ha fokus på større entrepriser i og utenfor Gudbrandsdalen. Selskapet får en eierstruktur der Jon Korstad og Åge Haverstad blir hovedeiere.

- Det er lagt opp til et utstrakt samarbeid mellom de ulike selskapene for å utnytte maskinkapasitet, utstyr og kompetanse mest mulig effektivt, skriver de i meldingen.

Selskapene omsatte samlet for 180 mill. i 2012 og har fortsatt den gode utviklingen i 2013.

- Det er en klar ambisjon om videre vekst og solid inntjening de neste årene. Omorganiseringen vil styrke de enkelte selskapenes posisjon til å møte framtidig konkurranse om oppdrag på de fleste områder innen entreprenørbransjen, skriver de.