Økonomi- og administrasjonssjef

NCC er et av Norges største entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap. Selskapet har ca2500 ansatte, og omsatte for 7,4 mrd NOK i 2012. Selskapet er et datterselskap av NCC AB. NCC leder utviklingen av fremtidens miljø for arbeid, bolig og kommunikasjon med en ansvarsfull virksomhet som gir bærekraftig samspill mellom mennesker og miljø. Med Norden som hjemmemarked er NCC virksom innen hele verdikjeden.

Vi utvikler og bygger boliger, næringseiendommer, offentlige bygg, veier og annen infrastruktur. NCC vedlikeholder også veier og produserer asfalt, pukk og grus. Våre størstekundegrupper er stat, kommune, private utviklere og sluttbrukere som kjøper boliger.

NCC Roads tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt, samtveiservice. NCC Roads Veiservice har ansvar for f.eks. brøyting, salting, kantklipp, inspeksjon av veiene samt en rekke andre oppgaver, hovedsaklig for vår kunde Statens vegvesen.

FirmaExpiris for NCC Roads
FylkeOslo
Søknadsfrist13.01.2014

Sammen med NCC Roads Veiservice er vi nå på jakt etter en økonomi- og administrasjonssjef. Vi er på jakt etter deg som har fire til seks års erfaring med revisjon/regnskap og/eller controlling, og som nå søker nye utfordringer. I stillingen liggerpersonalansvar for administrative stillinger, og det er tydelig ønske om vekst i NCC Roads. Som person trives du med lederansvar og du har et sterkt ønske om å lykkes i det du gjør. Stillingen rapporterer til landsansvarlig Norge.


Rent formelt har du:

  • Høyere utdannelse innen økonomi og administrasjon, samfunnsøkonomi eller lignende
  • 4-6 års erfaring innen revisjon/regnskap og/eller controlling
  • God kjennskap og interesse for IT, spesielt Excel
  • Erfaring med, eller interesse for operativ drift

I stillingen som økonomi og administrasjonssjef ligger blant annet følgende oppgaver:

  • Ansvar for månedsavslutninger, årsoppgjør, budsjetter og rapportering
  • Ansvar for oppfølging av effektivitet, lønnsomhet og resultat
  • Superbruker og opplæringsansvarlig for økonomi it-systemer
  • Delta aktivt i kalkulasjonen og mobilisering av kontrakter

Hvis du er personen vi leter etter, så ønsker du å jobbe helhetlig med økonomifaget, men også strategisk med ledelse og vekst. Du har "drive", og ønsker å lykkes. Som person er du også tålmodig og kommunikativt god. Du har struktur og kontroll, har forståelse for at det til tider er mye å gjøre, og bretter opp ermene og hjelper til der det er behov.


Har du spørsmål til stillingen ta kontakt med Morten Kolek påmorten.kolek@no.experis.com eller +47 932 48 773.  Eller Pål Zubi påpal.zubi@no.experis.com eller +47 403 04 060


Søk stillingen her

Vis flere stillinger: