Business Development Manager Norway

Knauf Insulation er en del av Knauf gruppen, et globalt byggevarekonsern aktive i 50 land og med over 5000 ansatte. Gruppen er ledende innen gipsprodukter, og både Norgips og Danogips er del av gruppen. Knauf Insulation AS i Norge leverer isolasjonsprodukter i glassull med en revolusjonerende ny formaldehydfri limteknologi basert på hurtig fornybare materialer i stedet for oljebaserte kjemikalier. I tillegg leveres en serie spesialprodukter i steinull. Knauf Insulation vet at Norge stiller unike krav til isolering, og tilbyr derfor et utvalg av miljøvennlige produkter tilpasset lokale byggemetoder gir energibesparende bygninger. Et langsiktig gjensidig samarbeid med våre kunder er en viktig del av vår filosofi.

For mer informasjon se www.knaufinsulation.no

FirmaMercuri Urval for Knauf Insulation
FylkeOslo
Søknadsfrist17.01.2014

Nasjonal forretningsutvikling for høykvalitetsprodukter

Som Business Development Manager har du det overordnede ansvaret for det norske markedet. Du skal lede salgsteamet og kontinuerlig jobbe for at Knauf Insulation er den foretrukne leverandør av isolasjonsprodukter.

Vi ser etter deg som har praktisk salgserfaring til byggebransjen, og som er vant med å jobbe med store avtaler og forhandlinger. Du er en relasjonsbygger og vet hvordan du utvikler gode kunderelasjoner, så vel som hvordan du motiverer og utvikler salgsteamet. Du er forretningsorientert og evner å identifisere nye markedsmuligheter.

Med over 30 års erfaring har Knauf Insulation utviklet gode arbeidsmetoder preget av innovasjon, kreativitet og kvalitet. Vi vil være nær kundene våre og bygge langsiktige relasjoner gjennom vårt tilbud av førsteklasses produkter og tjenester.

Vi kan tilby deg en spennende stilling innen et sterkt internasjonalt varemerke. Du jobber fra hjemmekontor og arbeidet vil innebære en del reising. På grunn av tett samarbeid med Knauf Insulation i UK er gode engelskkunnskaper en forutsetning.

For spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Veronica Larsen tlf. 975 59 027 eller Øyvind Bakken tlf. 975 59 011. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 17. januar 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.


Søk stilling

Vis flere stillinger: