Erfarne rådgivere Energi og Miljø i bygg, siv.ing/ing

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
StedOslo/Lysaker
Søknadsfrist26.01.2014

Litt om oss

Gruppen tilhører divisjonen Tekniske installasjoner, som omfatter både VVS- og elektrofagene, med til sammen 260 dyktige medarbeidere på landsbasis.

Arbeidsområder

Vi er på jakt etter engasjerte sivilingeniører/ingeniører med erfaring innen byggsektoren som egner seg som tidlig fase energi- og miljørådgivere med tett kundekontakt. Er du en person som vil mye og har mange tanker og ideer? Er du lærelysten og trives du med å jobbe flerfaglig, både selvstendig og i team? Har du en liten gründer i magen? Da kan dette være noe for deg!

Muligheter

Arbeidet vil ha stor variasjon og kan være alt fra utarbeidelse av energi- og miljøkonsepter til rene energiberegninger, dagslysberegninger eller BREEAM Nor rådgivning. Du vil i veldig stor grad kunne være med og utforme din egen arbeidshverdag.

Din bakgrunn

  •  Utdanning på universitets- /høyskolenivå
  •  Praksis innen fagområdet fra privat eller offentlig virksomhet
  •  Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  •  Evne til å arbeide selvstendig og systematisk
  •  Gode norsk-kunnskaper; skriftlig og muntlig
  •  Pådriver og gjennomføringsevne
  •  Engasjert problemløser

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner

Sven Myrdahl Opalic

Gruppeleder

+4799590786


Søk stilling

Vis flere stillinger: