Sivilingeniører/ingeniører VVS- og klimateknikk Lysaker

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
StedOslo/Lysaker
Søknadsfrist26.01.2014

Litt om oss

VVS-avdelingen på Lysaker består av 38 medarbeider. Vi har en fin bredde både i alder og kompetanse, og på grunn av økt oppdragsmengde ønsker vi oss flere ingeniører/sivilingeniører, både nyutdannede og de med erfaring fra rådgiver eller entreprenørbransjen. Våre oppdrag omfatter prosjektering innenfor alle typer bygg, tidligfase-utredninger, energirådgivning, BREEAM-sertifisering, byggeplassoppfølging, teknisk byggeledelse osv.

Arbeidsområder

Medarbeiderne vi søker skal helst ha minimum tre års erfaring fra tilsvarende virksomhet eller fra entreprenørbransjen, men vi ønsker også nyutdannede. Faglig bakgrunn bør fortrinnsvis være innenfor et eller flere av følgende områder:

  • Generell VVS-prosjektering
  • 3D-modellering og BIM
  • Energirådgivning og bygningsfysikk
  • Prosjektering sprinkleranlegg (FG-godkjent)
  • Automasjon og SD-anlegg
  • Oppdragsledelse/generell entreprenørerfaring

Muligheter

Du vil bli en del av et anerkjent og faglig sterkt fagmiljø. Du vil få gode muligheter til å videreføre din erfaring innen et bredt spekter av oppgaver der du får impulser fra kolleger både innen ditt fag og på tvers av fag. Du har lyst til å utvikle deg videre innenfor dine interessefelt og denne stillingens fagområder. I tillegg vil du få flerfaglige arbeidsmuligheter på tvers av Swecos mange virksomhetsområder. Som rådgiver vil du også få gode muligheter til selv å prege en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom verdiskapende og innovative løsninger.

Din bakgrunn

Vi ønsker nye kollegaer som har evne til å jobbe selvstendig, er løsningsorienterte, positive og utadvendte og med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. For rette person vil det være store muligheter for faglig og personlig utvikling samt utvidet ansvar og myndighet.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner

Tor Myhre

Avdelingsleder

900 34 208


Søk stilling

Vis flere stillinger: