Erfaren Sivilingeniør / Ingeniør, Vann og Miljø

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist31.01.2014

Vi ønsker å styrke planfagene i Sweco Divisjon Vest. Markedet er økende, og vi ønsker å delta i spennende prosjekter for å utvikle oss selv og samfunnet vårt.

Vi søker derfor en motivert og kontaktskapende medarbeider som vil være med å bygge opp og videreutvikle Vann og miljø gruppen ved kontoret i Bergen.

Sweco har et sterkt faglig miljø innenfor planfagene, og vi samarbeider godt på tvers av kontorstedene. I Bergen har vi 6 arealplanleggere, 1 arkeolog, 5 vegplanleggere, 5 landskapsarkitekter og 4 VA-planleggere. I tillegg benytter vi oss av andre fagressurser som bidrar opp mot våre fag.

Flerfagligheten er vår styrke. Det er motiverende og utviklende å jobbe i spennende prosjekter med mange tverrfaglige utfordringer.

Vi har særdeles godt arbeidsmiljø. Det er vi stolte av, og alle som blir ansatt hos oss må fortsette å bidra til det. Undersøkelser viser at vi er blant de 10 % beste bedriftene i Norge på arbeidsmiljø.


Arbeidsoppgaver

Videreutvikling av Vann og miljøgruppen ved vårt kontor i Bergen

Innsalg av prosjekter og utarbeidelse av tilbud

Prosjektering og rådgivning

Oppdragsledelse

Kvalitetssikring

Markedskontakt og kundeoppfølging


Muligheter

Vi har fått nye og spennende prosjekter i høst som setter store krav til vårt flerfaglige samarbeid. Vi har både små og store utfordrende oppdrag og trenger deg med noen års erfaring. Oppdragene våre spenner over alle faser i infrastrukturplanleggingen, fra utredninger til byggeplaner. Vi har både store renseanlegg med det offentlige som oppdragsgiver og prosjekter for private eiendomsutviklere. Det gir et stort spenn i oppgavene og samarbeidsforholdene.

Vi trenger VA- planleggere som er engasjerte og ønsker nye muligheter. Naturen på Vestlandet gir oss enestående utfordringer både på jobb og i fritiden. Vi har prosjekter både i bystrøk og mer landlige omgivelser med et stort spenn i utfordrende oppgaver. Mesteparten av arbeidet vi gjør er med transportanlegg for VA, og i forbindelse med veganlegg. Men vi er også involvert i store industri- og næringsanlegg.

Vi ønsker å ha deg med på denne utviklingen.

Sweco tilbyr en jobb i et av Norges sterkeste fagmiljø med fleksible utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen, gode ferie-/personalordninger og et godt arbeidsmiljø. Du vil få gode muligheter for faglig utvikling Vi har stort fokus på de ansattes ønsker for karriereveier og jobber aktivt og målrettet for at du skal få oppfylle dine ambisjoner.


Dine kvalifikasjoner

Vi har behov for erfarne VA-planleggere, men ønsker også å ansette en nyutdannet med gode holdninger og fagkunnskaper. Hvis du oppfyller noen av kravene under, så ønsker vi at du tar kontakt med oss.

Motivert og engasjert i arbeidet

VA-planlegger med erfaring fra rådgivende ingeniør, entreprenør, offentlig forvaltning eller annen relevant virksomhet innenfor fagområdene.

Gode fagkunnskaper og erfaring innen VA-planlegging.

Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner.

Erfaring med tegning og prosjektering av VA-anlegg.

Positive holdninger med stor interesse for fagområdene.

Du viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner.

Du er en lagspiller.

Du er tydelig og klar i din kommunikasjon.

Du er fremtidsrettet og nytenkende.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!


Kontaktpersoner

Bengt Clausen

Gruppeleder Vann og Miljø

404 66 900

bengt.clausen@sweco.no


Søk stilling

Vis flere stillinger: