Sivilingeniør innen bygg/infrastruktur/VA

Divisjon Engineering Arkitekt Land er en sentral del av REINERTSENs landbaserte virksomhet. Her jobbes det tverrfaglig i hele verdikjeden fra idéfase, skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt, entrepriser og forvaltning, til drift, vedlikehold og riving. Vårt konsern består av over 2500 ansatte i Norge, Sverige, Russland og Polen.

Nytt kontor i Bergen:

REINERTSENSs landbaserte virksomhet på Vestlandet ble etablert i 2012 og er allerede involvert i flere prosjekter som for eksempel på Midtfjellet Vindpark på Stord. Vi har rammeavtale med Statens Vegvesen og satser nå på samferdsel og infrastruktur på Vestlandet. I denne forbindelse skal vi nå bygge opp et slagkraftig team som skal utvikle vår strategiske satsing i Bergen.

REINERTSENs landbaserte virksomhet i Bergen samarbeider med REINERTSENs 300 øvrige ansatte innenfor olje og gass i flotte lokaler på Sandsli. Vår landvirksomhet i Bergen vil også samarbeide tett med våre prosjekterende ingeniører og arkitekter i både Trondheim, Oslo og Sverige.

FirmaREINERTSEN AS Engineering Land Bergen
FylkeHordaland
Søknadsfrist02.02.2014

Vi tar del i mange utfordrende prosjekter. Noen er egenutviklede, mens andre gjøres i samarbeid med andre divisjoner i konsernet. En betydelig del av virksomheten omfatter prosjektutvikling, totalentrepriser og flerfaglige hovedentrepriser. Våre ingeniører og arkitekter utfører også rene planleggings- og prosjekteringsoppdrag.

Bli en del av vårt team:

Vi skal bygge opp et slagkraftig team i Bergen og søker både kompetente sivilingeniører og dyktige ledere til vårt nye kontor. Vi ønsker å komme i kontakt med kandidater med faglig kompetanse og erfarig innenfor prosjektering av bygg, veg/jernbane/samferdsel/infrastruktur og/eller VA.

Til ledergruppen søker vi erfarne sivilingeniører som er utadvendt og som har interesse for strategi og markedsarbeid. Alle våre medarbeidere må være motivert for arbeid i større prosjekter. I vårt tverrfaglige kompetansemiljø er det en forutsetning at du er samarbeidsvillig og initiativrik. Den rette kandidaten behersker et skandinavisk språk skriftlig og muntlig.


Vi tilbyr den rette kandidaten:

* Mulighet til å jobbe både faglig og strategisk i en spennende oppbyggingsfase.

* Karrierebyggende utviklingsmuligheter og oppfølging i en stor ingeniørbedrift.

* Stor påvirkning og medvirkning i strategiske beslutningsprosesser.

* Veletablert og solid konsern med gode støttefunksjoner og kvalitetssystem.

* Utviklingsmuligheter i et stort konsern med mange markedsområder.

* Kunnskapsintensivt og unikt fagmiljø.

* Veldig godt arbeidsmiljø med positive medarbeidere.

* Konkurransedyktige betingelser.

* Et dynamisk og stimulerende arbeidsmiljø i flotte kontorer.

* Aktivt bedriftsidrettslag.

* Kantineordning.

* Svært god pensjons- og forsikringsordning.

Kontaktperson(er):

Helge Berset

mob: +47 92277390

epost: helge.berset@reinertsen.no

Link til søknadsskjema:

https://reinertsen.easycruit.com/vacancy/application/931551/97657?channel=bygg_no&iso=no

Vis flere stillinger: