Prosjektleder og systemkonsulenter til Trondheim

Norconsult Informasjonssystemer AS Norconsult Informasjonssystemer AS utvikler, markedsfører og leverer helhetlige IKT-løsninger for prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom. Selskapet er i dag en ledende leverandør av programvare innen Geografiske Informasjonssystemer (GIS), Nettinformasjonssystemer (NIS), kommunal fakturering, Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV), og løsninger innen prosjektadministrasjon, prosjektstyring, kostnadsanalyser, kalkyler, byggeteknisk konstruksjon, DAK og systemleveranser. Våre løsninger ISY WinMap,ISY Proaktiv, ISY JobTech, ISY Eiendom, ISY G-PROG, ISY ByggOffice, ISY Prosjekt Økonomi og ISY CAD har over 10.000 brukere i Norge. Selskapet har ca. 170 ansatte med kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Larvik, Hamar og Lillehammer.

Norconsult Informasjonssystemer AS er et heleid datterselskap av Norconsult AS, som er landets ledende rådgivermiljø innen bygg- og anleggsbransjen med over 2650 medarbeidere. Norconsult er i sin helhet eid av de ansatte.

FirmaNorconsult Informasjonssystemer
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.01.2014

Vi søker etter prosjektledere og erfarne systemkonsulenter til en av Norges ledende leverandører innen kommunaltekniske forvaltningssystemer. Vår løsning ISY ProAktiv er en av de mest benyttede løsningene i Norge og benyttes blant annet av en rekke kommuner og interkommunale selskaper. ISY ProAktiv inneholder løsninger for fakturering- og innkreving av kommunale eiendomsgebyrer, samt fagmoduler for bl.a. renovasjon, slam, eiendomsskatt, vannmålere, feiing og tilsyn. Vi har produkter for alle kategorier brukere, fra den mest avanserte bruker til publikumsløsninger på internett.

Vi er i vekst og produktene er inne i en rivende utvikling. Derfor trenger vi flere dyktige medarbeidere med på laget. Vi lever av brukernes tilfredshet, og søker personer som er strukturerte, målrettede og har høy gjennomføringsevne.

Vi søker etter kvalifiserte kandidater som kan jobbe fra et av våre kontor i Trondheim, Hamar, Lillehammer eller Sandvika.


Arbeidsoppgaver

Prosjektledelse

Installasjon og tilrettelegging av ISY ProAktiv-løsninger

Brukeropplæring, testing og dokumentasjon

Konsulentoppdrag knyttet til tilpasninger av løsningen

Deltagelse på fagrelaterte seminarer


Ønskede kvalifikasjoner

Du kan arbeide selvstendig, men at du også liker og verdsetter teamarbeid

Du er engasjert, positiv, initiativrik og resultatorientert

Du har solid teknologisk bakgrunn, god muntlig og skriftlig fremstillingsevne og ønsker å utvikle deg videre sammen med oss

Du har generelt god systemforståelse, god fagkompetanse og gjerne noe bransjeerfaring

Du deltar i tverrfaglige prosjekter, og har ansvaret for å gjennomføre selvstendige prosjekter og delprosjekter


Øvrig

Vi foretrekker kandidater med teknisk eller økonomisk utdannelse, bachelor eller master

Vi verdsetter erfaring, men oppfordrer også nyutdannede til å søke


Vi tilbyr

Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

En spennende arbeidsplass med mange kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige medarbeidere.

Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre

Et utfordrende, godt faglig og sosialt miljø der medarbeidere trives

En stor kundemasse som er sulten på moderne og brukervennlig programvare

Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter m.m.


Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at er det kun de elektroniske søknadene som blir behandlet.


Kontaktpersoner:

Bård Hernes

mob: +47 45401505


Ola Greiff Johnsen

tlf: +47 40624000

mob: +47 45404668