Administrerende direktør Trond Hagerud og plant manager Jan Roger Broen i Mapei har store planer for 2014. 

Mapei investerer 45 millioner i Nord-Odal

Med en omsetning på nærmere 580 millioner kroner har Mapei AS vokst med over 50 millioner i 2013. Nå investerer selskapet 40 millioner kroner i nytt produksjonsanlegg og et 1000 m 2 stort kunde- og kompetansesenter på Sagstua.

– Vi har fortsatt veksten fra de siste årene og omsetter i år for nærmere 580 millioner kroner. Det er 10 prosent mer enn i 2012, forteller administrerende direktør Trond Hagerud i Mapei AS i en pressemelding.

2013 har vært et begivenhetsrikt år. Selskapet har allerede investert fem millioner kroner i et nytt kvalitetskontroll-laboratorium med flere arbeidsstasjoner og state-of-the-art utstyr tidligere i år.

Nå planlegger de å bruke ytterligere 40 millioner kroner på anlegget i Nord-Odal. Det inkluderer et nytt kunde- og kompetansesenter på nærmere 1000 m 2 og nytt og moderne produksjonsanlegg.

– Veksten genererer nye og viktige arbeidsplasser i regionen. Vi har økt bemanningen med 13 personer bare dette året, sier Hagerud.

Sammen med plant manager Jan Roger Broen er han svært fornøyd med det internasjonale morselskapets vilje til å støtte opp under arbeidet med å utvikle Odals-bedriften til å bli den ledende leverandøren av produkter til bygg- og anleggsbransjen i Norden og Baltikum.

– Vi har jobbet langsiktig med disse planene, Disse investeringene bidrar til å styrke vår satsing på forskning og utvikling, og vil være viktig for fremtidig vekst, sier Broen.