Jernbanekonsulenter, Signal og Tele

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.


FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist15.01.2014

Vil du jobbe med skinnegående transport? Rambøll søker nye medarbeidere med kunnskap om og interesse for signalsystemer og jernbanens telekommunikasjonsløsninger.


Om Rambøll

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innenfor plan, design og teknikk, og er bl.a. i en undersøkelse blant nyutdannede blitt kåret til en av Nordens mest attraktive firmaer å jobbe i. En av målsettingene i Rambøll er å være "lokal partner med global kompetanse".

Rambølls region Øst har mange kontorer på Østlandet. Divisjon Bane og sikkerhet holder til i Drammen og på Skøyen i Oslo. I arbeidshverdagen samarbeider vi ofte med andre Rambøll-kontorer som har spisskompetanse innenfor relevante fagområder. Dette bidrar til at vi kan utføre mange spennende oppdrag av tverrfaglig karakter, samt til faglig utvikling av våre medarbeidere.

Våre viktigste kunder er Jernbaneverket og Sporveien Oslo AS, men vi har også oppdrag for mange andre private og offentlige kunder.


Om divisjon Bane og sikkerhet

Rambølls jernbanedivisjon Bane og sikkerhet består av 42 dyktige og engasjerte medarbeidere fordelt på fire seksjoner. Vi søker nå særlig etter ressurser til seksjon Signal og Tele. Vi trenger flere kolleger med kompetanse innenfor dette kompetanseområdet, spesielt interessant er ERTMS og ATC-kompetanse. Aktuelle arbeidsområder innenfor disse fagområdene vil være prosjektledelse, analyse, utredninger og planlegging eller prosjektering av signalanlegg.


Om mulighetene hos oss

Hvis du begynner å jobbe i Rambøll kan vi love deg mange interessante arbeidsoppgaver, ofte med stor samfunnsmessig betydning. I tillegg tilbyr vi alle medarbeidere personlig og faglig utvikling, bl.a. gjennom Rambøll Academy.

Rambøll har gode sosiale ordninger for sine ansatte, og kan tilby konkurransedyktige betingelser.


Om deg

Idealkandidaten har høyere teknisk utdanning og noe relevant erfaring, fra f.eks. analyse, planlegging eller prosjektering av vei- eller jernbaneprosjekter. Vi ønsker oss dyktige og engasjerte medarbeidere med relevant universitets- eller høyskoleutdanning. Nyutdannete med gode eksamensresultater kan også være interessante kandidater. Det er et krav at du behersker norsk muntlig og skriftlig godt. Det viktigste kriteriet for øvrig er at du er interessert i å arbeide med skinnegående transport. Vi ønsker deg velkommen som søker, og vil gjerne høre fra deg så snart som mulig!


Søk i dag!

Søknader behandles fortløpende. Aktuelle kandidater vil innkalles til intervju så snart søknaden er behandlet.


Seksjonsleder Jon Arild Tepstad +47 474 41 312


Søk stilling

Vis flere stillinger: