Prosjektleder Elektro

OPAK AS er en kompetansebedrift som yter tverrfaglig rådgiving med høy kompetanse til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene, og er et av Norges største prosjekt- og byggelederfirma for landbasert virksomhet. OPAK har om lag 120 ansatte fordelt på hovedkontor i Oslo og regionskontorer i Bergen og Trondheim. OPAK har brukt hvert eneste av sine første 50 år til å bli enda bedre - ingenting kan rokke ved OPAKs faglige soliditet. Høy kompetanse er vår plattform, og det som gjør oss stolte. Stolte over oppdragene vi får, stolte over jobben som utføres, over løsningene som blir presentert og over de gode tilbakemeldingene våre rådgivere får.

FirmaTennebø & Partners for OPAK
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

OPAK utfører prosjekt- og byggeledelse i en rekke spennende prosjekter for bl.a. Oslo kommune, Bærum kommune, Statens pensjonskasse, Skatteetaten, Helse Sør-Øst, Oslo Universitetssykehus og Statsbygg.

Som følge av økt ordreinngang og positiv utvikling søker OPAKs avdelingen for Teknisk Prosjekt- og Byggeledelse etter en Elektro ingeniør / sivilingeniør som vil få en sentral rolle i avdelingen.

Avdeling Teknisk Prosjekt- og Byggeledelse består per i dag av 12 medarbeidere og utgjør en viktig del av del av OPAKs prosjekt- og byggeledermiljø.

I avdeling Teknisk Prosjekt- og Byggeledelse er vi bl.a. engasjert med byggeledelse av Nye Deichmanns Hovedbibliotek og Nytt sykehus i Østfold (PNØ), leietakerbistand i forbindelse med etablering av nytt hovedkontor for Statens pensjonskasse og prosjektledelse i diverse oppdrag for Oslo Universitetssykehus. OPAK har også rammeavtaler med bl.a. Oslo Universitetssykehus, Undervisningsbygg, Omsorgsbygg og Utdanningsetaten.

Vi legger stor vekt på egenutvikling gjennom spennende eksterne og interne prosjekter, samt utviklingsplaner tilpasset den enkelte. Både nyutdannete talenter og personer med erfaring opplever muligheter og sterk faglig utvikling i OPAK.

Er du nysgjerrig på om dette kan være noe for deg ta gjerne kontakt med Trond Boe-Tangen i Tennebø & Partners på tlf.nr. 91 74 38 00 eller e-post til trond@tennebo.no, for en uforpliktende samtale.


Søk stilling


Vis flere stillinger: