Er du vår nye distriktssjef i Hager Systemer AS?

Hager Systemer as er et heleid datterselskap av det internasjonale konsernet Hager Group, en av verdens ledende aktører innenfor elektroinstallasjonsteknikk i boliger og næringsbygg.

Hagergruppen er en solid organisasjon med kontinuerlig fokus på nytenkning og utvikling av komplette systemløsninger. Produktsortimentet består hovedsakelig av skap og tavler, modulærprodukter, KNX og Tehalit kanalsystemer. Kundesegmentet er blant annet grossister, installatører og konsulenter. Hagergruppen har hovedkontor i Blieskastel i Tyskland og Obernai i Frankrike, samt fabrikker og datterselskaper i mer enn 25 land. Selskapet har en omsetning på 1,3 mrd Euro og 10.000 ansatte.

I Norge startet selskapet i 1991 og holder til i moderne lokaler på Alnabru i Oslo.

FirmaTennebø & Partners for Hager Systemer
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Hager Systemer AS er inne i en meget god utvikling og utvider staben med en ny Distriktssjef for Oslo Nord, Hedmark og Oppland.

Dine viktigste arbeidsoppgaver som distriktssjef er oppsøkende salg mot el.entreprenører, grossister, konsulenter og tavlebyggere. For å lykkes bør du være ute på kundebesøk 4 dager pr. uken. Du er selv ansvarlig for planlegging og gjennomføring av salgs-aktiviteter og budsjett ansvar. Du bør være "kremmertypen", serviceinnstilt, blid og utadvent. Vi ser etter deg som har gr.L sertifikat, gjerne teknisk fagskole og erfaring fra elektrobransjen, " eller et meget sterkt ønske om å bli vår nye distriktssjef-/selger"

Hager tilbyr deg muligheten til være med på videreutvikle et av Europa`s beste konsept innenfor elektrobransjen.

Du vil rapportere til adm. dir. Viggo Paulsen.

Virker dette spennende, men du har fortsatt noen spørsmål? Ikke nøl med å kontakte en av våre rådgivere i Tennebø & Partners, Odd-Arne Krogstad 90753484.


Søk stilling

Vis flere stillinger: