Petter Moe til Implenia

Implenia Norge har ansatt Petter Moe (53) som viseadministrerende direktør.

Med lang erfaring og bred kompetanse fra anleggsbransjen vil Petter Moe være med å styrke Implenias organisasjon og posisjon, skriver selskapet I en melding.

Implenia har en ambisjon om å bli en ledende infrastrukturentreprenør i Skandinavia. Gjennom sin kompetanse og erfaring vil Petter Moe bli sentral i arbeidet mot å nå denne ambisjonen. I tillegg til å bidra i videreutviklingen av Implenia, vil han jobbe tett med administrerende direktør Petter A. Vistnes i den daglige driften av selskapet.

Moe er utdannet sivilingeniør fra University of Wyoming i USA og startet sin yrkeskarriere i Selmer. Gjennom sine 14 år i selskapet hadde han flere ulike stillinger i anleggsvirksomheten, og arbeidet blant annet som både anleggsleder og prosjektleder.

I 2001 begynte han i NCC som regiondirektør anlegg. Etterhvert fikk han ansvaret for hele anleggsvirksomheten i NCC, som han ledet i syv år. Deretter satt han som ansvarlig for forretningsutvikling og støttefunksjoner i NCC Construction i to år, før han begynte som administrerende direktør i PEAB AS i 2011.

Etter nesten tre år i denne stillingen forlot han PEAB i september, og har nå valgt å begynne i Implenia.