Rigmor Hansen, adm.dir. i Undervisningsbygg, sammen med Hans Magnus Haug, avd.sjef kalkulasjon og innkjøp Hent AS..

HENT bygger Oslo-skole til 179 millioner

Undervisningsbygg og HENT skrev i april 2013 under en samspillsavtale om gjennomføring av forprosjekt med intensjon om detaljprosjektering og bygging av en ny skole på Tokerud.

Den nye ungdomsskolen, som reises etter passivhusstandard, vil få et totalareal på omtrent 7000 kvadratmeter med plass til 540 elever.

Som et ledd i prosjektgjennomføringen har partene nå vært gjennom en samarbeidsperiode for å optimalisere prosjektet med et endelig forprosjekt og en målprisavtale.

Onsdag 18. desember, etter flere måneders arbeid med forprosjektet, ble Undervisningsbygg og entreprenøren enige om målprisen på 179 millioner kroner. Målprisen er den beregnede sluttkostnaden partene ved utgangen av fase 1, er enige om og har tillit til at prosjektet kan gjennomføres for.

- Vi har hatt en god dialog med HENT gjennom denne forprosjektfasen, og syns samarbeidet har vært en lærerik opplevelse. Vi er nå ferdig med den første fasen i prosjektet, og vi ser frem til byggestart høsten 2014, forteller Kenneth Skaarud, prosjektleder i Undervisningsbygg. Den nye skolen ferdigstilles til skolestart 2016.